• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

El Jaguar'ı tadımlık denedim. Gayet güzeldi kavrumu iyi duruyor ama kesinlikle beklemek gerek. Paketlerin kilitli olmaması beni üzdü biraz :/

buku hambela ile gildo neto almıştım bugün elime ulaştı. dayanamadım şimdi de el mirador aldım sonumuz hayrolsun. 1-2 aya 250 gram için 200 lü fiyatlar yakın diye düşünüyorum :cry:

Williamsdan siparişim bugün geldi, çok çabuk elime ulaştı firmaya teşekkür ederim ama kargonun geç gelmeside benim için çok dert değil, bunu çok sorun etmem, sabırlıyımdır. İlk eleştirim paket çok kötü , kahve poşedi valfli fakat bildiğimiz şeffaf plastik poşette geldi ,bunu beklemiyordum şaşırdım, sunum çok kötü. Kahveyi yedek tuttuğum Nulldan kalma poşede aktardım, degassing süresini bekleyeceğim, Brazil Gildo Neto aldım, düz yumuşak içimli olduğu için aldım, dilerim beklentimi karşılar.

Ben de Jaguar ve Hambella almıştım, kahvelerim bugün geldi. Kahvesi gelen ve yorum yapan arkadaşlarla benzer fikirlere sahibim. Paketlerde zip olmaması kötü gerçekten , ben de Jaguar'ı açtıktan sonra Null alımından kalan zip'li poşete koydum mecburen. 30 Haziran kavrumlu Jaguar'ın tadına gelirsek , alttan yeşil elma hissedilse de tatlar net değil, o yüzden bir müddet beklenmesi lazım.

Gercekten biz bu kahveleri nasil saklayacağız. Paketleme hic kullanisli degil. Cok uzucu bir durum. Erken bayatlayacak. elimde koyabilecegim bir urunde yok 😢

Williamsdan siparişim bugün geldi, çok çabuk elime ulaştı firmaya teşekkür ederim ama kargonun geç gelmeside benim için çok dert değil, bunu çok sorun etmem, sabırlıyımdır. İlk eleştirim paket çok kötü , kahve poşedi valfli fakat bildiğimiz şeffaf plastik poşette geldi ,bunu beklemiyordum şaşırdım, sunum çok kötü. Kahveyi yedek tuttuğum Nulldan kalma poşede aktardım, degassing süresini bekleyeceğim, Brazil Gildo Neto aldım, düz yumuşak içimli olduğu için aldım, dilerim beklentimi karşılar.
Merhaba,

Elimizden geldiği kadar siparişleri gününde çıkarmaya çalışıyoruz :)
Paketlerle ilgili kutuların içinde kullandığımız paketin malzemesi vakumlanabilir bir malzeme bazı kahvelerimiz valfsiz olanlarında vakumlu yolluyorduk. Ama maalesef türkiyede yandan körüklü paketlere zip yapabilen bir firma mevcut değil çok araştırdık.
Yakında yeni paketlerimize geçiyoruz zipli ve valfli 250g lıklarda 🙏
Geri bildirim için teşekkürler :)

Merhaba 🙌
Elimde Farklı kavuruculardan keramo bulunmakta. Hepsinin renkleri ve boyutları farklılık göstermekte. Hepsini deneyeceğim bakalım fiyatlarlar tatlara etki ediyormu 😁.
Zipli ambalajlamaya çok takılmamanızı tavsiye ediyorum. Zipli ambalajların zip kısmını yırttığınızda hava almadığını düşünüyorsanız çok güvenmeyin derim. Hava alıyor biliyorum. Bu şekilde ambalajlanmasında büyütülecek bir sorun bulunmamakta. Üzerinden sıkıca bir lastik geçirirseniz zipli ambalajlardan daha güvenli olduğunu bilmenizi isterim. Ambalaj konusunu statü meselesi haline getirmemek gerek valfli olması tüm problemimizi çözüyor.

Ekli dosyalar

• 997E1D74-344A-44E5-A47E-DA77ABCA43B3.jpeg
    997E1D74-344A-44E5-A47E-DA77ABCA43B3.jpeg
    140.7 KB · Görüntüleme: 170
Merhaba,

Paketlerle ilgili kutuların içinde kullandığımız paketin malzemesi vakumlanabilir bir malzeme bazı kahvelerimiz valfsiz olanlarında vakumlu yolluyorduk. Ama maalesef türkiyede yandan körüklü paketlere zip yapabilen bir firma mevcut değil çok araştırdık.
Merhaba,
Bilgilendirme için teşekkür ederim, eleştirimi yapıcı olarak algılamanızı rica ederim, paket değişimi kararınız bence isabetli olmuş, kahve Willamsın paket Nullun olması hoş olmadığından paylaşmak istedim. İlgilenmeniz beni mutlu etti, tekrar teşekkür ederim.

Benim de kahvelerim bugün ulaştı (Brezilya ve Guatemala). Paket konusu benim de dikkatimi çekti. Yapacağım şey makas ile pakete ufak bir delik açmak (kapaksız sütü açmak için keser gibi) sonra poşet mandalı ile kapatmak :) Bu poşet mandallarının hava geçirmeme konusunda iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Bunun dışında aslında paketin şeffaf olması hoşuma gitti bile diyebilirim. Fazla dayanamayacağım ama degassing için 1-2 gün daha bekledikten sonra ufak ufak tüketmeyi düşünüyorum.

Merhaba,

Merhabalar, sitenizde göremedim diye soruyorum degassing için filtre ve espresso kavrumlarda kaç gün beklememizi tavsiye ediyorsunuz?
Ve mokapot için tavsiye edebileceğiniz bir çekirdek var mı?

Paketlerle ilgili sıkıntı yaşayan çok olduğu için yazmak istedim. Yüksek kalite kavrulmuş bir kahveyi alırken tabi ki paketi de sunumu da önemli. Bu konuda bende sizlere tamamen katılıyorum. Ancak naçizane tavsiyem en kötü, bütçe yoksa bile 10-20 liralık güzel bir cam kavanoz alıp kahveyi orada saklmanız. Zira plastik veya alüminyüm kaplı paketlerde kahveyi saklamak cam bir kavanoza göre daha sağlıksız. Bütçeniz varsa da içerideki havanın bir kısmını çıkarıp vakup yapabileceniz cam kaplar var o tarz birşey almanızı tavsiye ederim.

@William selamlar, özel mesaj atacaktım ama başka insanlar da faydalansın diye buradan yazmak istedim. eski sayfalarda göremedim böyle bir soru. degassing olarak öneriniz nedir ? genel bir süre veya kahvenize göre özel süreler var mı ? paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhabalar, sitenizde göremedim diye soruyorum degassing için filtre ve espresso kavrumlarda kaç gün beklememizi tavsiye ediyorsunuz?
Ve mokapot için tavsiye edebileceğiniz bir çekirdek var mı?
Merhaba,
Minimum 3-4 gün daha iyi bir verim için ortalama 7-10 gün arası tavsiye ediyorum ben
Mokapot içinde guatemala el jaguar ve brazil gildo neto yu önerebilirim daha meyvemsi kahveler içinde natural ethiopialardan buku hambela veya keramo :)
@William selamlar, özel mesaj atacaktım ama başka insanlar da faydalansın diye buradan yazmak istedim. eski sayfalarda göremedim böyle bir soru. degassing olarak öneriniz nedir ? genel bir süre veya kahvenize göre özel süreler var mı ? paylaşırsanız çok sevinirim.
Yukarıda cevaplamış oldum sorunuzu :)

gildo neto-el jaguar-buku hambela-hamasho 4lüsü elime ulaştı bu sabah. hediye kahve için teşekkürler, bu tarz küçük detaylar beni mutlu ediyor :) iki yapıcı eleştirim var, belirtmek istedim bu başlık altından, William Bey belki görür ve firmaca değerlendirirler. birincisi edindiğim tüm kahvelerde çiftlik adı yazıyorken buku hambela’da rejyon ismi yazılmış Guji olarak, bu belki bi karışıklık yaratabilir özellikle künye bilgileri hakkında detaylı bilgisi olmayan bireyler zorluk yaşayabilir diye düşündüm. ikinci ve daha da önemlisi, önceden bahsedilmişti biliyorum ancak lütfen rica ediyorum şu kahveleri zipsiz paketle yollamayınız. 1 kilo kahve var, yalnızca birini bile açık tutmak istesem 5-7 gün aralığında kahve fosur fosur hava alacak, bu hoş değil. günlük kullanım kahveyi vakumlamak da bir çözüm değil ne yazık ki. fiyatlarına en ufak bir şey demiyorum bu konuda firma arz-talep durumuna göre belirler, satar veya satamaz serbest ekonomi. ama tr’nin en pahalı kahve satan 3 işletmesinden biriyseniz zipsiz paketle kahve göndermemelisiniz diye düşünüyorum. bu detaylar dışında emek veren, bu organizasyonda payı olan herkese teşekkürler, memnun kalacağımı düşünüyorum, tadımlardan sonra yazarım yine. keyifli forumlar :)

Günaydın @warchildren

Konu hususunda konu kavurucunun başlığına göz atmanı tavsiye ederim.Paketlerin zipsiz olduğu hususunda gerek toplu alım öncesinde gerekse toplu alımın sonucu belli olduğunda sordum.

Konu sorunu belki daha evveli aldığın aynı gramajlı çekirdeklerin valfli ve zipli paketlerini değerlendirip çekirdeklerini o paketlere aktarabilirsin.Her ne kadar forumda bir çok arkadaşımız o boşta duran paketin içerisinde fermante bir çekirdek yok ise aromaları bir birine karışmaz desede ve bende buna kanaat getirsemde yinede bunu yapmak içime sinmiyor.Huy işte diyelim,ama çekirdeklerinin bayatlamaması için bunu deneyebilirsin.

Şuanda satışta olan ve büyük bir çoğunluk gibi benimde gücümün yetmediği çekirdeklerin satışa çıkmasından önce de paketlerin zipsiz oluşu benim ilgili kavurucuya biraz mesafeli olmama neden olmuştu.Şuan satışta olan çekirdekleri ile hiç yanına yaklaşılmaz oldu :)

Emeği geçenlere teşekkürler.Bende alıma bu 3’lü ile katıldım bugün

59C081DA-110A-418E-9EBC-E8150BE49D82.jpeg

Emeği geçenlere teşekkürler. Firma hızlı bir gönderim sağlıyor. Kahvelerin kokuları hoşuma gitti. Tek eleştireceğim nokta kahve poşetleri zipli olsaydı keşke. Saklama kabım olmadığı için biraz sıkıntı olacak benim için.

Geri