• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Temmuz 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özellikle Biloya Red ve Duwancho nedeniyle bekleyen siparişlerin tamamına yakını kargoya verildi. Şu an için iki kahve de satışa kapalı çünkü yeşil stokları bitti. Kavrulmuşlarından ise tam olarak ne kadar kaldığını tartma şansım olmadı. Yarın sabah tam bir tartım yaparak her iki kahveyi de satışa açacağız.
@S.Yavuz hocam Biloya Red ne zaman satışa açılacak?

Son düzenleme:
Selamlar. Yarın sabah tartım yapıp açacağız. Aslında cuma sabah yapacaktık ama iş işi kovaladı akşam oldu. Eve dönerken aklıma geldi ancak. O yüzden yarına kaldı.
Duwancho 7 adet var gözüküyor ama sepete ekleyince "stokta kalmadı" hatası veriyor. Umudumuzu keselim mi, ne diyorsunuz? :)

Hoş belli ki bitmiş, kahveler listesinde gözükmüyor ama "Son Görüntülenler" listesinden basıp gidince 7 adet stoklu şekilde "Sepete Ekle" aktif oluyor. Sistemsel bir bug heralde.

Son düzenleme:
Merhaba,ödemeyi yaptıktan sonra sayfa yenilendi ve "üzgünüz aradığınız sayfa bulunamadı" yazısı çıktı.PayTr den ödeme bildirimi maili geldi ama.Sipariş oluşturuldu mu acaba?

62119 sipariş no olarak görünüyor.

kahve önerisi olan var mı?

kahve önerisi olan var mı?
Biloya Red,Sidamo Arbegona, Colombia Santa Helenayla toplu alıma katıldım.17.07 kavrumlu hepsi
-Sidamoyu ve Santa Helenayı denedim.Santa Helenanın çekirdek kokusu çok güzel,fincana çok yansıtamadım,sanki biraz daha zamana ihtiyacı var.Sidamo bu haliyle bile içilebilir,tatlı çiçeksi bir kahve-günlük eşlikçi kahvesi tam.Onun da potansiyelini tam yansıttığını düşünmüyorum,daha açılacak gibi.
Özetle Sidamoyu öneririm.

62075 numaralı siparişimi bugün teslim aldım, yanında hediye de göndermişsiniz çok teşekkürler ama ne kahvesi olduğunu anlayamadım üstündeki yazıda. Çok beğenirsem devamını almak isterim o yüzden soruyorum

62075 numaralı siparişimi bugün teslim aldım, yanında hediye de göndermişsiniz çok teşekkürler ama ne kahvesi olduğunu anlayamadım üstündeki yazıda. Çok beğenirsem devamını almak isterim o yüzden soruyorum
Merhaba. Maalesef hediye olarak standart bir kahve dağıtımımız yok. O yüzden hangi siparişe hangi hediyeyi verdik bilmem mümkün değil. Eğer bir görsel atabilirseniz ben herhalde okuyabilirim :)

Ethiopia Biloya Red ve Ethiopia Duwancho kahvelerim geldi. Elinize emeğinize sağlık

Naçizane, paketlerin üzerinde degassing süresi yazsa. Sitede kahveler kalmadığı için detayına ulaşamıyorum. Forumda arama yaparak tavsiye edilen degassing süresini buldum. Aslında paketin üzerinde kahve bilgilerinin kıyısına köşesine küçük yazılsa güzel, faydalı olur diye düşünüyorum.

Sidamo gr1 yazıyormuş fotoğrafını çekerken fark ettim. 5. Dam 0 gram 1 şeklinde okuyordum 1 gramdan da fazla duruyor ne ki bu diyordum hahaahhhaha

Santa Helena kokusu çok güzel ama fincanda aynı performansı vermiyor. Ben keyif alamadım daha şarapsı, asitik ve aromatik olmasını bekliyordum, gövdesi dengeli bir fiyat/performans kahvesi olarak tanımlayabilirim.

Santa Helena kokusu çok güzel ama fincanda aynı performansı vermiyor. Ben keyif alamadım daha şarapsı, asitik ve aromatik olmasını bekliyordum, gövdesi dengeli bir fiyat/performans kahvesi olarak tanımlayabilirim.
Ben sanırım bu tarz kahveleri sevmiyorum, ilk başladığımda çok güzel gelmişti işte gerçek kahve bu dedim ama o tadı daha tecrübeli olduktan sonra bulamadım. Rwanda Ruanda son dönemlerde mükemmel keyif aldığım bi kahve oldu, artık asidik kahve almayacağım sanırım.

Selamlar. Şu an için Ethiopia Magarissa Reripa diyebiliriz. Ayrıca Ethiopia Biloya Red de güzel bir seçenek olabilir. Bunlara ek olarak bu hafta sonuna kadar Rwanda Gitesi eklenecek ve o da oldukça funky bir çekirdek.
Merhaba, Repira ve Biloya'yı kaçırdığıma göre, Gitesi'nin yanına ekleyebileceğim en funky çekirdekler hangileri olabilir?

Bı ay baya kahve aldım. Özellikle yeni kahvelerin hepsi alındı.

Ethiopia Biloya Red ve Ethiopia Duwancho kahvelerim geldi. Elinize emeğinize sağlık

Naçizane, paketlerin üzerinde degassing süresi yazsa. Sitede kahveler kalmadığı için detayına ulaşamıyorum. Forumda arama yaparak tavsiye edilen degassing süresini buldum. Aslında paketin üzerinde kahve bilgilerinin kıyısına köşesine küçük yazılsa güzel, faydalı olur diye düşünüyorum.
Merhaba. Her iki kahve için de degassing süresini minimum 20 gibi düşünebilirsiniz. Önerinizi de değerlendirmeye alacağız. Teşekkürler.

Geri