• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tchibo termometreli kettle

burkaykavlak

Yeni Üye
İsim
Burkay
Daha fazla  
İsim
Burkay
Merhaba aranıza yeni katıldım,yavaş yavaş ekipman topluyorum,

Tek kişi kahve demliyorum.Kullanan var mı iş görür mü ?
tchibo kettle

Mini Kettle Siyah
Bunun için bide termometre lazım sanırım. Kapağın ordaki aparat çıkıp termometre yerleştirilebilir mi ?

Merhaba aranıza yeni katıldım,yavaş yavaş ekipman topluyorum,

Tek kişi kahve demliyorum.Kullanan var mı iş görür mü ?
tchibo kettle

Mini Kettle Siyah
Bunun için bide termometre lazım sanırım. Kapağın ordaki aparat çıkıp termometre yerleştirilebilir mi ?
Bahsettiğiniz ürünü ben de düşünüyordum, fakat termometre çözülebilecekken akış kontrolü çözümü daha zor diye Epinox Siyah 800mL Barista Kettle aldım. Şu ana dek memnunum, fakat 800mL ocağımdaki en küçük bölme için bile küçük olduğu için elektrikli kettle'da su kaynar kaynamaz buraya aktarıyorum. İyi yani tüm bu işlem çok kısa sürede bitmiş oluyor, içine döktüğüm su da olan derece kaybı da maksimum 92C'ye kadar düşürüyordur suyu diye düşünüyorum, ki yine de gayet ideal bence. Kontrolü gerçekten hoş, ince akışlar elde edebiliyorsunuz ama devamını getirebilmek için biraz alışmak ve konsantre olmak gerekiyor. Ürün gayet hafif ve tek elde çok rahat. Bu şekilde artı ve eksileriyle tavsiye edebileceğim bir ürün.

Geri