• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tartı Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mertk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mertk

Üye
İsim
Mert
Daha fazla  
İsim
Mert
Arkadaşlar merhaba , kullandığım tartı diğer evimde kaldı.
Şimdi bir tartı arayışına girdim.
Ortalama bir şey idare eder, Sizden öneri alabilir miyim ?
Timemore ‘ un var biraz yüksek fiyatı ama acaba onu mu alsam yoksa daha ucu bir şey idare eder mi ?

Timemore basic plus kullanıyorum, çok ama çok memnunum, ölçümü hassas, boyutları ideal, şarjı çok uzun gidiyor.

Evde de şu tartıdan var çok uygun fiyata almıştım ama beklentimin üzerinde çıktı. F/P zirvesi diyebilirim.
Benim attığım linkteki timemore ile aynı sanırım.

O zaman şipariş veriyorum amazondan , alirxpress yurt dışı işi beni zorlucaktır şimdi , hemde bir an önce elime geçsin istiyorum.

sizin attığınız timemore basic (plus olmayan versiyonu) gram göstergesi bazen geç cevap veriyor ve atlamalar yapabiliyormuş ancak işinizi her türlü görecektir. Plus versiyonda optimizasyon yapıp düzeltmişler.

şurada karşılaştırması var

sizin attığınız timemore basic (plus olmayan versiyonu) gram göstergesi bazen geç cevap veriyor ve atlamalar yapabiliyormuş ancak işinizi her türlü görecektir. Plus versiyonda optimizasyon yapıp düzeltmişler.

şurada karşılaştırması var

Aliexpressden daha önce hiç alım yapmadım.
Gümrükte takılmıyor mu ? O işlerle uğraşmak istemiyorum çünkü

Aliexpressden daha önce hiç alım yapmadım.
Gümrükte takılmıyor mu ? O işlerle uğraşmak istemiyorum çünkü
gümrüğe takılmaz zaten ödeme ekranında gümrük vergisi ve varsa nakliye çıkacak. Sipariş TR'ye giriş yapar gümrükten geçer ve adresinize PTT veya Aras ile teslim edilir. Ekstra bir ödeme yapmazsınız. Aliexpress takipli gönderiyor ve paketin durumu ile ilgili bildirim atıyor. Aliexpress genelde sorunsuz alış veriş yapılabilen bir platform, abartmıyorum Türkiye'deki bir çok online siteden kat be kat iyidir. İade ve hatalı teslim konusunda çok hassastır. Doğru ürünü en uygun fiyata aldığınıza emin olun ve kurumsal dükkanlardan alın (timemore official vb.) hiç sorun yaşamazsınız. Nerden alacağım diyorsanız forumda daha önce alım yapılan linkler var oraları tercih edin.

Arkadaşlar ben de timemore tartı düşünüyorum ama illerde espressoda kullanma ihtimaline karşın nano mu almalı yoksa basic plus da espresso makinelerine girebilecek boyutta mı sizce?

Mishata kullanıyorum, tertemiz, hassasiyeti oldukça iyi ve şu ana kadar hatasız tartı, bozulmadı da.

Escobarista'nın meşhur kötü tartısını almayın da, son 2 yılda piyasa çıkan kahve tartıları her şekilde iş görür ve tepkime süreleri gayet hızlı.

Bu tartı hem pilli hem de type-c ile çalışıyor. Power bank ya da pilsiz olarak prizden adaptörle kullanmaya da uygun. Yedek olarak almayı düşünüyorum.

Bir süredir bu ürüne bakıyorum, eminim bu da çok makuldur. Fiyatı da gayet uygun.

Geri