Benim attığım linkteki timemore ile aynı sanırım.Timemore basic plus kullanıyorum, çok ama çok memnunum, ölçümü hassas, boyutları ideal, şarjı çok uzun gidiyor.
Evde de şu tartıdan var çok uygun fiyata almıştım ama beklentimin üzerinde çıktı. F/P zirvesi diyebilirim.
sizin attığınız timemore basic (plus olmayan versiyonu) gram göstergesi bazen geç cevap veriyor ve atlamalar yapabiliyormuş ancak işinizi her türlü görecektir. Plus versiyonda optimizasyon yapıp düzeltmişler.
şurada karşılaştırması var
gümrüğe takılmaz zaten ödeme ekranında gümrük vergisi ve varsa nakliye çıkacak. Sipariş TR'ye giriş yapar gümrükten geçer ve adresinize PTT veya Aras ile teslim edilir. Ekstra bir ödeme yapmazsınız. Aliexpress takipli gönderiyor ve paketin durumu ile ilgili bildirim atıyor. Aliexpress genelde sorunsuz alış veriş yapılabilen bir platform, abartmıyorum Türkiye'deki bir çok online siteden kat be kat iyidir. İade ve hatalı teslim konusunda çok hassastır. Doğru ürünü en uygun fiyata aldığınıza emin olun ve kurumsal dükkanlardan alın (timemore official vb.) hiç sorun yaşamazsınız. Nerden alacağım diyorsanız forumda daha önce alım yapılan linkler var oraları tercih edin.Aliexpressden daha önce hiç alım yapmadım.
Gümrükte takılmıyor mu ? O işlerle uğraşmak istemiyorum çünkü
Bu satıcı resmi timemore satıcılarından,hiçbir yerde yokken Fish Pour Pro'yu satmaya başlamıştı.kurumsal dükkanlardan alın (timemore official vb
Ben de hemen her timemore ürününü buradan aldım.Bu satıcı resmi timemore satıcılarından,hiçbir yerde yokken Fish Pour Pro'yu satmaya başlamıştı.
Bu satıcıdan alıyorum o zaman.Bu satıcı resmi timemore satıcılarından,hiçbir yerde yokken Fish Pour Pro'yu satmaya başlamıştı.
Bu urun var bende, oldukça hassas sayilir. Iş gorur.Hubby Chef Kahve Terazisi Hassas Zaman Ayarlı Mutfak Tartısı 3kg
Bu ürünü düşünebilirsiniz.
Mishata kullanıyorum, tertemiz, hassasiyeti oldukça iyi ve şu ana kadar hatasız tartı, bozulmadı da.Şu iki ürün arasında kaldım ?
Mistaha Zamanlayıcı Dijital Mutfak Terazisi ile Kahve Ölçeği LED Ekran Dara Fonksiyonu 3000g / 0.1g Taşınabilir Elektronik Ölçekli Gram ve Oz Pişirme Üzerine Dökmek için Pişirme Pişirme : Amazon.com.tr: Mutfak
Mistaha Zamanlayıcı Dijital Mutfak Terazisi ile Kahve Ölçeği LED Ekran Dara Fonksiyonu 3000g / 0.1g Taşınabilir Elektronik Ölçekli Gram ve Oz Pişirme Üzerine Dökmek için Pişirme Pişirme : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr