• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tartı Kalibrasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EfeEmre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EfeEmre

Barista
İsim
Efe
Daha fazla  
İsim
Efe
Espresso Makinesi
Gaggia
Değirmen
Timemore C3S
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Üsküdar
Bozulan Hario Drip Tartı kalibrasyonu için ne tavsiye edersiniz, kalibrasyon ağırlık seti mi almalıyım yoksa ayar yapan bir yere mi vermeliyim?
Pratik çözüm önerisi rica edeceğim.

Kurumsal işyerlerinde, fabrikalarda, bir şekilde kalite standartlarını takip eden işletmelerde en azından yıllık olarak periyodik ve önleyici bakımlar kapsamında tüm ölçüm ve tartım cihazları kontrol edilip kalibrasyonları yapılır. En pratik yöntem böyle bir işyerinde çalışıyorsanız yada çalışan bir yakınınız varsa bir pet şişe suyu ölçtürün. Çıkan sonucu kendi tartınızdaki sonuçla kıyaslayabilir, mümkünse kendiniz de kalibrasyonunu yapabilirsiniz.

Kurumsal işyerlerinde, fabrikalarda, bir şekilde kalite standartlarını takip eden işletmelerde en azından yıllık olarak periyodik ve önleyici bakımlar kapsamında tüm ölçüm ve tartım cihazları kontrol edilip kalibrasyonları yapılır. En pratik yöntem böyle bir işyerinde çalışıyorsanız yada çalışan bir yakınınız varsa bir pet şişe suyu ölçtürün. Çıkan sonucu kendi tartınızdaki sonuçla kıyaslayabilir, mümkünse kendiniz de kalibrasyonunu yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim tartım 3 farklı ağırlıkla kalibrasyonu yapıyor. Sanırım ağırlık seti almak uzun vadede daha iyi olacak

Aklıma gelmedi değil

Geri