• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tam otomatik kahve makinesinde süt köpüklü kahvenin görüntüsünü bozmadan nasıl şekerli yapabilirim

Abdulhakim

Yeni Üye
İsim
Abdulhakim
Daha fazla  
İsim
Abdulhakim
Latte veya cappuccino gibi süt köpüğü olan kahvelerin görüntüsünü bozmadan nasıl şekerli yapabilirim

Bardağa önceden şeker ekleyebilirsiniz veya agave şurubu, stevia, bal gibi nisbeten daha doğal sıvı tatlandırıcıları deneyebilirsiniz caramel vanilya da diger alternatifler olabilir. (Oy vermek için mesaj kotası iyi oldu seyirciydim katılımcı oldum:) )

Bardağa önceden şeker ekleyebilirsiniz veya agave şurubu, stevia, bal gibi nisbeten daha doğal sıvı tatlandırıcıları deneyebilirsiniz caramel vanilya da diger alternatifler olabilir. (Oy vermek için mesaj kotası iyi oldu seyirciydim katılımcı oldum:) )
Agave şurubu ve stevia tatları nasıl normal şekerle aynı mı sayılır
Sence agave mi iyi stevia mı

Stevia 0 kalori olduğu için herhalde kimisine çok yavan boş bi tat gibi gelebiliyor bence bal ve agave şurubu hem tat hem içerik açısından daha dengeli.

Geri