• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tam otomatik kahve makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erayerinc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erayerinc

Barista
İsim
Eray
Daha fazla  
İsim
Eray
Herkese merhaba, niyetimde bir tam otomatik kahve makinesi almak var. Ancak bir karara varamadım. Tabi hepsinden önce de yer problemim var. Yer ayarlamadan hiçbirini alamam. Ancak konuyu açmak, sizlerin önersini almak, benim gibi almayı düşünenlere fikir verebilmek adına bu konuyu açmak istedim. Tam otomatik bakma nedenim pratiklik. Tabi pratik olsun derken de kaliteden de çok ödün vermek istemiyorum. Gaggia cadorna prestige, delonghi, siemens ve mellitta bazı modelleri, arçelik son çıkardığı model, tchibonun tam otomatiği ve idose soho modellerine baktım. Bu marka/modellerden birini veya farklı bir marka/model öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Delonghi magnifica evo kullanıyorum, memnunum. Süper otomatik alırken öğütücünün çelik burr olmasına ve sıcaklık kontrolünün olmasına dikkat etmenizi öneririm.

Delonghi'yi seçmemdeki ilk neden James Hoffmann ın incelemesinde f/p ürünü olarak seçmiş olması.

Delonghi magnifica evo kullanıyorum, memnunum. Süper otomatik alırken öğütücünün çelik burr olmasına ve sıcaklık kontrolünün olmasına dikkat etmenizi öneririm.

Delonghi'yi seçmemdeki ilk neden James Hoffmann ın incelemesinde f/p ürünü olarak seçmiş olması.
Hocam hoffmann videosunun linkini paylsşabilirnisiniz

Evimde Siemens EQ9 S300 kullanmaktayım, ancak şu son 3 aylık süreç içerisinde iki tanıdığım Philips 5447/90 aldı. Bunda elbette Saeco'nun demleme kompartmanının işin içinde olması etkili oldu. İç aksam Saeco yani.

Geri