• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tally Pro Studio vs Acaia Pearl S

Tally Pro Studio mu? Acaia Pearl S mi?

• Tally Pro Studio

• Acaia Pearl S

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Felicitaya bakabilirsiniz. Fellow alınmaz o paraya yazık

Fellow neden alınmaz?
Yenilikçi bir özelliği yok. Üçte bir fiyatına aynı görevi gören tartılar mevcut. Maalesef fellow, marka değerine güvenerek etmeyecek ürünleri fahiş fiyata satıyor.

İkisi arasında acaia alırdım.

Tartı alacak olsaydım felicita veya timemore alırdım.

Son düzenleme:
bu ikisine alternatif olarak microbalance'ın yeni versiyonunu öneririm. Vergisiz gelebiliyor da türkiye'ye kendi sitesinden satın alınca...
Bunu bende öneririm, yazılım güncellemesi, yeni özellik o bu şu konusunda firma çalışıyor ama akışla işim yok telefona da bağlamakla uğraşamam derseniz Timemore Basic+ gayet güzel, uzun süre gider, ileride belki batarya değişimi gerekir başka aman aman sorunu da yok

Cevaplar için teşekkürler. Ben cevabımı aldım. O parayı fellow'a verme diyorsunuz. İlla pahalı bir şey istiyorsan Acaia al veya timemore/microlab vs bak.

bu yeni çıkan

ben bunu kullandım aşırı beğendim acaia dan sonra en çok beğendiğm tartılar bu microbalance serisi oldu. Cwep telefonu uygulaması falan da var youtube dan videolarına bakın bi...

Ben de verdim sipariş. Mesaj geldi geçmiş gümrükten. Bekliyorum
bu yeni çıkan

ben bunu kullandım aşırı beğendim acaia dan sonra en çok beğendiğm tartılar bu microbalance serisi oldu. Cwep telefonu uygulaması falan da var youtube dan videolarına bakın bi...

Bir noktada bunu hobi başlığında değerlendirirsek eğer;

Kişilerin ekipmanlardan aldığı zevkler gerçekten çok çok farklı oluyor. Kimisi fiyat/performans bir ekipman edinerek keyifli olurken bir başka kişi ulaşması daha zor bir ekipman edinerek kendini daha mutlu hissediyor. Bu durumda kalkıp kimseye bir şey diyemiyorsunuz çünkü olay tamamen kişisel zevke dönüşüyor :)

Muadil Tartı -> Acaia Pearl S -> Microbalance -> Fellow Tally Pro sıralamasıyla hepsini kullandım.

Bu ekipmanları değerlendirmek istersem eğer sadece muadil tartı öncesi ve sonrası olarak ayırabilirim. Sonrasındaki tartılarda teknik olarak öyle bir fark hissi olmuyor tamamen psikolojik olarak aldığınız keyif farkı var. Buda tamamen kişisel bir konu. Bu noktada gerçekten o kalite hissini almak istiyorsanız Acaia, mobil app. vs haşır neşir olan bir şey almak istiyorsanız Microbalance, GR değerleri Apple mağazalarındaki gibi görünsün istiyorsanız Fellow Tally Pro alınabilir.

Bahsettiğim 4 tartı için sorusu olanlar var ise, yardımcı olmaya çalışırım.

Umarım herkes keyif aldığı ekipmanına kavuşur diyerek bitireyim :)

Merhabalar, ürün elinize ulaştı mı? Gümrük sorunu yaşadınız mı? ekstra ne kadar vergi ödediniz öğrenebilir miyim? Ve tabii memnun musunuz?
DiFluid Türkiye teslimatlarını YunExpress + Aras Kargo ile sağlıyordu. Ikape ve Mhw-3Bomber da ürünlerini bu şekilde gönderiyor ve kapıda vergi ödemiyorsunuz. Microbalance sık sık güncellenen bir tartıdır ve DiFluid Cafe uygulaması ile birlikte oldukça kullanışlıdır. Konuyla ilgili bir videomu bırakıyorum.

DiFluid Türkiye teslimatlarını YunExpress + Aras Kargo ile sağlıyordu. Ikape ve Mhw-3Bomber da ürünlerini bu şekilde gönderiyor ve kapıda vergi ödemiyorsunuz. Microbalance sık sık güncellenen bir tartıdır ve DiFluid Cafe uygulaması ile birlikte oldukça kullanışlıdır. Konuyla ilgili bir videomu bırakıyorum.

Video harika olmuş emeğinize sağlık. Difluid ile ilgili tek çekincem videoda da gözüküyor aslında. tepki süresinin yavaşlığı acai ile karşılaştırıldığında. Ama espresso yapmıyorum sadece filtre kahve yapıyorum bu sebeple fiyat ve performans olarak bakıldığında ve difluid R2 ile uyumu açısından düşünüldüğünde gayet makul kalıyor. Teşekkürler!

Geri