Fellow neden alınmaz? Birde illa acaia ve fellowdan birini tercih etseniz hangisini neden tercih edersiniz?Felicitaya bakabilirsiniz. Fellow alınmaz o paraya yazık
Yenilikçi bir özelliği yok. Üçte bir fiyatına aynı görevi gören tartılar mevcut. Maalesef fellow, marka değerine güvenerek etmeyecek ürünleri fahiş fiyata satıyor.Fellow neden alınmaz?
Bunu bende öneririm, yazılım güncellemesi, yeni özellik o bu şu konusunda firma çalışıyor ama akışla işim yok telefona da bağlamakla uğraşamam derseniz Timemore Basic+ gayet güzel, uzun süre gider, ileride belki batarya değişimi gerekir başka aman aman sorunu da yokbu ikisine alternatif olarak microbalance'ın yeni versiyonunu öneririm. Vergisiz gelebiliyor da türkiye'ye kendi sitesinden satın alınca...
Hocam ürün linkini atabilir misiniz.bu ikisine alternatif olarak microbalance'ın yeni versiyonunu öneririm. Vergisiz gelebiliyor da türkiye'ye kendi sitesinden satın alınca...
bu yeni çıkan
![]()
Microbalance Ti
DiFluid specializes in modern digital refractometer technology, with devices catered toward coffee extraction, fruit production, beekeeping, and countless other industries.digitizefluid.com
ben bunu kullandım aşırı beğendim acaia dan sonra en çok beğendiğm tartılar bu microbalance serisi oldu. Cwep telefonu uygulaması falan da var youtube dan videolarına bakın bi...
![]()
Microbalance
DiFluid Coffee Scale with Timer, Espresso Coffee Scale with Flow Rate Tracking, DiFluid Café APP, 2kg/0.1g High Precision, Tare Function High Precision: Min weight: 0.2g / Max weight: 2000g, resolution: 0g-1000g: 0.1g / 1000g-2000g: 1g. Flow Rate Tracking: DiFluid Cafe displays microbalance's...digitizefluid.com
Merhabalar, ürün elinize ulaştı mı? Gümrük sorunu yaşadınız mı? ekstra ne kadar vergi ödediniz öğrenebilir miyim? Ve tabii memnun musunuz?Ben de verdim sipariş. Mesaj geldi geçmiş gümrükten. Bekliyorum
DiFluid Türkiye teslimatlarını YunExpress + Aras Kargo ile sağlıyordu. Ikape ve Mhw-3Bomber da ürünlerini bu şekilde gönderiyor ve kapıda vergi ödemiyorsunuz. Microbalance sık sık güncellenen bir tartıdır ve DiFluid Cafe uygulaması ile birlikte oldukça kullanışlıdır. Konuyla ilgili bir videomu bırakıyorum.Merhabalar, ürün elinize ulaştı mı? Gümrük sorunu yaşadınız mı? ekstra ne kadar vergi ödediniz öğrenebilir miyim? Ve tabii memnun musunuz?
DiFluid Türkiye teslimatlarını YunExpress + Aras Kargo ile sağlıyordu. Ikape ve Mhw-3Bomber da ürünlerini bu şekilde gönderiyor ve kapıda vergi ödemiyorsunuz. Microbalance sık sık güncellenen bir tartıdır ve DiFluid Cafe uygulaması ile birlikte oldukça kullanışlıdır. Konuyla ilgili bir videomu bırakıyorum.