• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tadım Etkinlikleri için Kahve Firması Aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Bilen bilir ben arada İzmir'de tadım etkinlikleri düzenlerim. Bir sonraki etkinliğe sponsor olmak, kahvelerinden numune paylaşmak isteyen firma varsa mesajları beklerim. :)

Biz yarın CoffeeNutz İzmir Karataş’ta bir tadım etkinliği düzenliyoruz arkadaşlar. Müsait olanları beklerim 6 yeni kahvemizin ikişer farklı kavrumunu deneyeceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 2 08.49.40.png

Ekli dosyalar

• 2.png
    2.png
    386.7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Bilen bilir ben arada İzmir'de tadım etkinlikleri düzenlerim. Bir sonraki etkinliğe sponsor olmak, kahvelerinden numune paylaşmak isteyen firma varsa mesajları beklerim. :)
Selamlar, detayları bilmiyorum ancak karşılayabileceğimiz bir durumdaysa ben seve seve sponsor olmak isterim. Benimle iletişime geçebilirseniz detaylı konuşabiliriz.

Geri