• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şurup Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Orkun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Orkun06

Barista
İsim
Orkun
Daha fazla  
İsim
Orkun
Espresso Makinesi
Lelit Mara X
Değirmen
DF64E , Timemore C3 S2c
Merhabalar, havaların ısınmasıyla sıcak kahve yerine soğuk kahve çeşitleri tüketmek istiyorum, bir cafe de lavanta şuruplu ıce latte içtim ve çok hoşuma gitti, evde bu tarz soğuk kahveler yapmak istiyorum, araştırmalarıma göre monin ve davinci markaları öne çıkıyor ama pek bilgi sahibi değilim, tecrübeli abilerim kardeşlerimden şurup marka önerisi almak isterim ☺️

Merhabalar, havaların ısınmasıyla sıcak kahve yerine soğuk kahve çeşitleri tüketmek istiyorum, bir cafe de lavanta şuruplu ıce latte içtim ve çok hoşuma gitti, evde bu tarz soğuk kahveler yapmak istiyorum, araştırmalarıma göre monin ve davinci markaları öne çıkıyor ama pek bilgi sahibi değilim, tecrübeli abilerim kardeşlerimden şurup marka önerisi almak isterim ☺️
Merhabalar, Monin markasının tüm şuruplarını öneririm. Hem kaliteli hem de şeker içermemesi açısından daha sağlıklı buluyorum. Aslında yurtdışında sıklıkla Torani markası kullanılıyor fakat Türkiye’de satışı yok sanırım.

Merhabalar, Monin markasının tüm şuruplarını öneririm. Hem kaliteli hem de şeker içermemesi açısından daha sağlıklı buluyorum. Aslında yurtdışında sıklıkla Torani markası kullanılıyor fakat Türkiye’de satışı yok sanırım.
Monin lavanta şurubu siparişi oluşturdum, torani için bir bilgiye ulaşamadım maalesef, ilginiz için teşekkürler 🙏🏻

Monin şuruplarını bir tek ben sevemedim.Şurup tadı bi garip geliyor.Davinci daha net ve belirgin tatlara sahip değil mi

Ben davinci tarafındayım.Daha net ve belirgin tatlar veriyor.Monin kullandığımda bir türlü o hissi alamadım.Hep daha geriden gelen bi şeker tadi hissettim.

Geri