Cleancup'a oy veren arkadaşlar zaten 3x250gr kahve bundle'larında indirim var ve paket başı 60tl'ye geliyor.
Yani kavurucu zaten onu denemeniz için üzerine düşeni yapmış. Siz daha ne bekliyorsunuz tam olarak?
Dilerseniz önceki mesajlarıma bakıp favori kavurucularımdan birinin cleancup olduğunu görebilirsiniz.
( https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/cleancup-coffee.115/page-5#post-57599 )
Oy verirken biraz daha bilinçli olmaya davet ediyorum forumu![]()
evet, cleancup'ı gerçekten denemek isteyenler bundle'ı alıp kavurucu konusunun altında sonuçları değerlendirip paylaşabilirBenim anladığım kadarıyla toplu alımlarının genel hedefi, kulup olarak belli çekirdekleri birlikte denemek ve sonuçları değerlendirip, paylaşmak. Ve böylece bir tartışma/sohbet ortamı oluşturmak.
Ben sakinim. Arkadaşın yaptığı espriyi anlamadım ve 3 kısa cümle yazdım diye sinirli mi oldum?Arkadaşım bence biraz sakin ol, şu oylamada biraz agresifleştin gibime geldi. 3-5 lira uyguna alıcaz diye ağız tadımız kaçmasın![]()
Genel olarak bu konuda ben de sizi agresif gördüm. Matematik hesabınız olsun veya cevaplarınız olsun. Yanlış anlamayın ama sanki bir gerginlik var üstünüzde?Ben sakinim. Arkadaşın yaptığı espriyi anlamadım ve 3 kısa cümle yazdım diye sinirli mi oldum?
Arkadaşım matematik hesabı konusunu geçtik. O mesajın haklı bir sebebi vardı kendimce.Genel olarak bu konuda ben de sizi agresif gördüm. Matematik hesabınız olsun veya cevaplarınız olsun. Yanlış anlamayın ama sanki bir gerginlik var üstünüzde?
Bence forumdaki en şen şakrak arkadaşlardan birisisin. Ben senin mesajlarına gülüyorum mesela hoşuma gidiyor, genellikle esprili bir dilin var. Ama senin ironiyi anlamadığın gibi arkadaşlar da seni anlamamış olabilirler. Hiç gerilme sakin ol bildiğin gibi devam etArkadaşım matematik hesabı konusunu geçtik. O mesajın haklı bir sebebi vardı kendimce.
Şimdi günün birinde bir tane ironiyi anlamadım ve dostum hitabını kullanarak 2 cümle yazdım diye sinirli mi oluyorum. Şimdi geriliyorum asıl.
Teşekkür ederim. Bazen benim de yanlışlarım oluyor. Gereksiz tepki verebiliyorum. Bunun farkına da varıyorum. Şu son olayda çok sakindim aslında düzgün de bi cevap vermiştim ilginç oldu.Bence forumdaki en şen şakrak arkadaşlardan birisisin. Ben senin mesajlarına gülüyorum mesela hoşuma gidiyor, genellikle esprili bir dilin var. Ama senin ironiyi anlamadığın gibi arkadaşlar da seni anlamamış olabilirler. Hiç gerilme sakin ol bildiğin gibi devam et![]()
@cagrierdogan ve @nuclearmoonrise favorimBence forumdaki en şen şakrak arkadaşlardan birisisin. Ben senin mesajlarına gülüyorum mesela hoşuma gidiyor, genellikle esprili bir dilin var. Ama senin ironiyi anlamadığın gibi arkadaşlar da seni anlamamış olabilirler. Hiç gerilme sakin ol bildiğin gibi devam et![]()
Ana konu ile alakası yok ama kullandığınız profil resmi ile ne yazarsanız yazın agresif duracak gibi.Teşekkür ederim. Bazen benim de yanlışlarım oluyor. Gereksiz tepki verebiliyorum. Bunun farkına da varıyorum. Şu son olayda çok sakindim aslında düzgün de bi cevap vermiştim ilginç oldu.
Haklısınız aslında. O zaman sevimli şişko bişilere dönüş lazım demektir.Ana konu ile alakası yok ama kullandığınız profil resmi ile ne yazarsanız yazın agresif duracak gibi.![]()
Kevin Malone beklerken penguen gelmişHaklısınız aslında. O zaman sevimli şişko bişilere dönüş lazım demektir.
Phoebe Waller Bridge değil miydi profil fotosu? Kendisi nasıl agresif durabilir ki?Ana konu ile alakası yok ama kullandığınız profil resmi ile ne yazarsanız yazın agresif duracak gibi.![]()
Fleabag de sevimliydiHaklısınız aslında. O zaman sevimli şişko bişilere dönüş lazım demektir.