• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

Cleancup'ın şu anda satışta olan tüm kahvelerini denediğim (hepsi de çok güzeldi) ve hali hazırda filtre deneme paketi olduğu için, Petra'nın da iddiali oldukları Las Penas kahvesini çok başarılı bulmadığım için oyumu Afrika'cı AtOrigin'den yana kullandım :coffee:

Cleancup'a oy veren arkadaşlar zaten 3x250gr kahve bundle'larında indirim var ve paket başı 60tl'ye geliyor.
Yani kavurucu zaten onu denemeniz için üzerine düşeni yapmış. Siz daha ne bekliyorsunuz tam olarak?

Dilerseniz önceki mesajlarıma bakıp favori kavurucularımdan birinin cleancup olduğunu görebilirsiniz.
( https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/cleancup-coffee.115/page-5#post-57599 )

Oy verirken biraz daha bilinçli olmaya davet ediyorum forumu :)

Benim anladığım kadarıyla toplu alımlarının genel hedefi, kulup olarak belli çekirdekleri birlikte denemek ve sonuçları değerlendirip, paylaşmak. Ve böylece bir tartışma/sohbet ortamı oluşturmak.

at origin uzun zamandır kahve almıyordum, çok özledim çekirdeklerini. umarım at origin çıkar.

Arkadaşım bence biraz sakin ol, şu oylamada biraz agresifleştin gibime geldi. 3-5 lira uyguna alıcaz diye ağız tadımız kaçmasın👍🏻
Ben sakinim. Arkadaşın yaptığı espriyi anlamadım ve 3 kısa cümle yazdım diye sinirli mi oldum?

Edit: Konuyla zaten ilgilenmiyorum. Bu ayki toplu alıma da katılmıyorum. İki cümle yazdık diye hem ironiden anlamayan nesil hem de sinirli olduk :D

Genel olarak bu konuda ben de sizi agresif gördüm. Matematik hesabınız olsun veya cevaplarınız olsun. Yanlış anlamayın ama sanki bir gerginlik var üstünüzde?
Arkadaşım matematik hesabı konusunu geçtik. O mesajın haklı bir sebebi vardı kendimce.

Şimdi günün birinde bir tane ironiyi anlamadım ve dostum hitabını kullanarak 2 cümle yazdım diye sinirli mi oluyorum. Şimdi geriliyorum asıl.

Arkadaşım matematik hesabı konusunu geçtik. O mesajın haklı bir sebebi vardı kendimce.

Şimdi günün birinde bir tane ironiyi anlamadım ve dostum hitabını kullanarak 2 cümle yazdım diye sinirli mi oluyorum. Şimdi geriliyorum asıl.
Bence forumdaki en şen şakrak arkadaşlardan birisisin. Ben senin mesajlarına gülüyorum mesela hoşuma gidiyor, genellikle esprili bir dilin var. Ama senin ironiyi anlamadığın gibi arkadaşlar da seni anlamamış olabilirler. Hiç gerilme sakin ol bildiğin gibi devam et 👍

Bence forumdaki en şen şakrak arkadaşlardan birisisin. Ben senin mesajlarına gülüyorum mesela hoşuma gidiyor, genellikle esprili bir dilin var. Ama senin ironiyi anlamadığın gibi arkadaşlar da seni anlamamış olabilirler. Hiç gerilme sakin ol bildiğin gibi devam et 👍
Teşekkür ederim. Bazen benim de yanlışlarım oluyor. Gereksiz tepki verebiliyorum. Bunun farkına da varıyorum. Şu son olayda çok sakindim aslında düzgün de bi cevap vermiştim ilginç oldu.

Sapiens, Petra, At origins çıkarsa mutlu eder. Diqiunho varken Sapiens toplu alında nasıl çıkmadı anlayamamıştım. Forumda bir çok kişinin yurt içinde en iyi bulduğu çekirdeklerden biriydi. Kahve fabrikasının yeni getireceği söylenen Amerika kahveleri iyiyse de, kahve fabrikası da olur. Ancak mevcuttaki çekirdekleri pek beğenilmemiş gibi. Keşke bu yılki Anasora geçen yılki Anasora gibi olsaydı. Tedarikçi ismi verilmiş olsa bu yıl satışta olan Anasora ile geçen yıl toplu alımda alınmış olan Anasora’nın farklı kahveler olduğu anlaşılırdı. Ama maalesef tedarikçi bilgisi paylaşılmıyor.

Son düzenleme:
At Origin çıkana kadar oy atmaya devam.

Son 3 seferde olduğu gibi petraya attım oyumu. Her seferinde boşa attığımı düşünüyordum yorumlara bakımca. Bu sefer de çok umudum olmadan yorumları okuyunca, sanki olabilir gibi geldi. Hadi hayırlısı bakalım.

Geri