• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Şubat 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Herkese merhaba, iki haberimiz ve küçük bir sorumuz var :)

İlk haber:
Çikolata stoklarımız bir kez daha yenilendi, raflar tekrar dolu diyebiliriz.

İkinci haber:
Çok sevilen Las Acacias Tabi’de artık sona geldik. Şu an sadece 8 adet kaldı — yani tükenmesi an meselesi diyebiliriz :)

Sorumuz:
Her kahveye özel hazırladığımız Spotify listeleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Demlerken gerçekten eşlik ediyor mu, yoksa “güzel fikir ama ben kendi müziğimi açıyorum”/"...noktaları geliştirilebilir" tarafında mısınız? :)

Esmeralda çiftliğine bir bakalım. Nasılmış kahveleri.

Herkese merhaba tekrardan,

Setlerden alanlardan soyle hakli ve makul bir istek geldi;
Seti deneyip daha sonra begendiklerimden daha yuksek miktardan almayi planliyorum, fakat setlere olan ekstra indirimden faydalanamiyorum bu durumda seklinde.
Acikcasi mantikli, makul ve cozumlenebilecek bir konu. Set alimlarinda bir sonraki siparis icin kisiye ozel bir ekstra indirim kodu iletecegimiz bilgisini vermek isterim.
Tesekkurler.
Herkese merhaba,

Okan Bey’in etkinliğin ilk günlerinde bahsettiği, set alanlara özel ekstra indirim kodlarını bugün itibarıyla kademeli olarak göndermeye başlıyoruz.

Bu kodlar, etkinlikte seti satın alırken yararlandığınız indirim oranı kadar ek indirim sağlayacak. Yani mevcut etkinlik indiriminize, set indiriminiz de eklenmiş olacak.

Örnekle açıklamak gerekirse:
Daha önce Set 5 satın aldıysanız ve bu setin indirim oranı %12 ise, size iletilecek kod toplamda %25 + %12 = %37 indirim tanımlayacak. Bu oran etkinlikteki tüm ürünlerde geçerli olacak.

Gün içinde maillerinizi kontrol etmeyi unutmayın lütfen. Tüm kodları bugün ve yarın göndermeyi planlıyoruz. Eğer yarın gün sonuna kadar kodunuz ulaşmazsa, benimle iletişime geçebilirsiniz. :)

3035183942 numaralı sipariş ile yeniden katıldım.
Neoclassic Blendi gerçekten çok sevdiğim için ondsn yeniden aldım ellerinize sağlık.
Ayrıca Rococo Blend ve Las Acacias Tabi'yi denemek için sabırsızlanıyorum.

Benim katıldığım en verimli toplu alım oldu. Teşekkür ederim emeği geçen herkese

3035183942 numaralı sipariş ile yeniden katıldım.
Neoclassic Blendi gerçekten çok sevdiğim için ondsn yeniden aldım ellerinize sağlık.
Ayrıca Rococo Blend ve Las Acacias Tabi'yi denemek için sabırsızlanıyorum.

Benim katıldığım en verimli toplu alım oldu. Teşekkür ederim emeği geçen herkese
Güzel sözleriniz için teşekkür ederiz, Rococo Blend ve Tabi hakkındaki yorumlarınızı merakla bekliyoruz :)

Merhabalar,

Stok durumu ile ilgili güncelleme yapmak isterim;
Las Acacias, Tabi Washed
Las Acacias, Papayo Natural
çok az kaldı, neredeyse tükenmek üzere
Monteverde Java
La Pradera, Red Bourbon
az kaldı, yakın zamanda tükenmek üzere

Herkese merhaba,

Kahve Kulübü Özel Set satın alanlara tanımlanan indirim kodlarının tamamını şu an itibarıyla göndermiş bulunuyoruz, maillerinizi kontrol etmeyi unutmayın :) Bu kodlar, etkinlikteki tüm ürünlerde geçerli olup %33 – %37 arasında değişen oranlarda indirim sağlıyor.

Ayrıca, yeni set siparişleri için de özel indirim kodu gönderimi yapılacaktır.

Kodların kullanımı ile ilgili bir sorunuz olursa bana ulaşabilirsiniz

Bu ay ki kahve stoğumuzu calibre Coffee ile tamamladık. Emeğinize yüreğinize sağlık.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260220_181810_Chrome.jpg
    Screenshot_20260220_181810_Chrome.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 87
ödeme aşamasında "doğrulama başarısız" hatası alan oldu mu başka?
@lmvrhsnzd

Merhaba,

Odeme secenegi kismind ikinci bir kredi karti secenegi goreceksiniz. Onunla deneyebilirsiniz, her ihtimale karsi alternatif bir servis saglayici. Tesekkurler.

selamlar,
ayın kavurucusunu desteklemeden geçmek istemiyorum. mutlaka dene diyebileceğiniz çekirdekler nelerdir?
V60 ile demliyorum.

Kolombiya el jardin beni epey zorladı v60 ile epey kuru çıktılar aldıktan sonra son 15 gramı immersion olarak demledim meyvemsilik ve asiditeyi biraz yakalasam da hala devam eden kuruluk vardı. Tavsiye üzerine abant su almıştım ama farklı kaynakları olduğu için sudan şüphelendim açıkçası. Ya da kahvenin aralığı çok dar yakalayamadım bi türlü.

selamlar,
ayın kavurucusunu desteklemeden geçmek istemiyorum. mutlaka dene diyebileceğiniz çekirdekler nelerdir?
V60 ile demliyorum.
Şu an Amor Rosa 1., Cultivares Papayo 2. en çok satanlar. (blendleri hariç tutarak)
Son bir haftada atağa kalkanlar La Herencia Sidra ve La Providencia Java
Şehir sıralaması olarak; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Muğla, Kocaeli, Aydın, Konya, Adana sırasıyla ilk 10 :)

Muğla ve Aydından gizli hayranlar kimler. Çabuk açık etsinler kendilerini

Okan Bey'in mesaj atarak iletişim geçtiği ve gönderdiği Robustalı klasik espresso blend baya başarılı oldu, umarım satışa da gelir. Sitedeki espresso seçkisinden de sipariş edeceğim diye umuyorum kampanya bitmeden.

Bugün ben de siparişimi teslim aldım. Her zamanki kalibre kalitesi, fakat aldığım kahvenin biri 25 günlük çıktı o biraz üzdü

Geri