• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Şubat 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Hangi firmayı deneyimleyelim?

• Sezy

Oy: 25 10.9%
  • Rumo

Oy: 32 13.9%
  • Whiff

Oy: 2 0.9%
  • Gordion

Oy: 2 0.9%
  • Tetra

Oy: 23 10.0%
  • Lot

Oy: 15 6.5%
  • Calibre

Oy: 66 28.7%
  • Pangea

Oy: 8 3.5%
  • Cho

Oy: 41 17.8%
  • Vitus

Oy: 16 7.0%

• Kullanılan toplam oy
    230
  • Anket kapatılmış .
Rumo'ya oy verdim , kavurucusunun yaptığı çalışmaları beğeniyorum, daha önce seçilmeyen bir firma kazanır umarım. Daha önce seçilmeyen firmalar da belli bu ay olmazsa sonraki ay illa Rumo seçilir diye düşünüyorum.

Daha önceden kimin seçileceği az çok belli oluyordu ama şu anda kim kazanır söyleyebilmem mümkün değil, üç veya dört firmadan biri kazanabilir. İşte bize böyle oylamalar lazım. :)

Bende bu sefer oyumu Cho’dan yana kullandım :) Bakalım neler olacak 😇

Ps: Whifften son siparişim baya uğraştırıcı bir süreç olmuştu toplu alımda görmek şaşırttı🙄

RUMO diyorum, çikolatasıda var, hem daha önceden seçilmemiş. umarım daha önce seçilmemiş bir kavurucu çıkar.

İstanbul coffexte cho ile tanışmıştım kavrumları güzel seçkisi de ilgi çekici bu ay cho diyorum

Ben de daha önce seçilmediği için Rumo dedim.

Ben de calibre dedim son zamanlarda forumda çok aktifler ve sürekli yeni bir şeyler yapıyorlar

Geri