• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Şubat 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Hangi kahve firması önümüzdeki ay toplu alımımızda yer alsın?

• 3 Cores Coffee

Oy: 1 0.4%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

• Coach Coffee Roastery

Oy: 27 9.9%
  • Gordion Coffee Roastery

Oy: 4 1.5%
  • Williams Roastery

Oy: 19 7.0%
  • Kernel Coffee

Oy: 7 2.6%
  • Molecule Coffee

• Montag Coffee Roasters

Oy: 19 7.0%
  • Nok Coffee

Oy: 3 1.1%
  • Poka Coffee Roastery

Oy: 0 0.0%
  • Hound Coffee

Oy: 6 2.2%
  • Kimma Coffee Roaster

Oy: 3 1.1%
  • Aroasting Lab

• Meet Lab Coffee & Roastery

Oy: 11 4.0%
  • Schiller Store

Oy: 2 0.7%
  • Parsa Coffee Roasters

Oy: 13 4.8%
  • Clean Cup

Oy: 8 2.9%
  • Kronotrop

Oy: 6 2.2%
  • Firma1

Oy: 30 11.0%
  • Octagon Coffee Roastery

Oy: 0 0.0%
  • Calibre Coffee

Oy: 68 25.0%
  • A4 Kahve

Oy: 42 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    272
  • Anket kapatılmış .

gergingörünüşlüadam

Barista
Editör
*BU ANKETE ÜYELİKTEN SONRA 45 GÜNÜNÜ VE 15 MESAJ KOTASINI DOLDURMAMIŞ ÜYELER OY KULLANAMAZ*
Örnek anket altı yorum yazısı.
X firmayı seçtim. Sebebi 20 tane kahve çeşidi ve güzel microlotları var. Denedim güzeldi şu kahvesi.
*Ayrıca Anket başlıkları altında ne olursa olsun 1 kere yazma hakkınız olacak. İsterseniz başka konu olsun bu başlığa yazamayacaksınız arkadaşlar*
*Kavurucu firmaların bu başlığa yazması yasaktır*

Her ay düzenlediğimiz Kahve Kulübü alım anketi zamanı geldi!

Şubat 2025 ayı toplu alım etkinliği için anketimizi oluşturduk. Oylama 31 Ocak 2025 01:00'da bitecektir. Sonuçlar anket bitince otomatik olarak yukarıda belirecektir. Kazanan Firma Hakkında Detaylar 1 Şubat 2025 günü açıklanacaktır. ( Çok yakın sonuçlarda 1-2 gün gecikmeler yaşanabilir)

Şimdiden bol kahveli güzel bir etkinlik olmasını diliyoruz. Bu ayki etkinlikte; @emrekocakurt , @DaunterM ve @kahveanalisti ile organizasyonla gönüllü olarak ilgileniyoruz.

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
Ankette yer almayan firmalar ve nedenlerini bu başlıkta görebilirsiniz.

En Çok Seçilen Firmalar ve Oy vermeden önce vereceğiniz firmanın kahvelerine bakmanız için her ay güncellediğimiz tabloyu paylaşıyorum.

⬇️ 400 TL 'DEN YÜKSEK KAHVE FİYATI OLMAYANLAR TABLODA BU EMOJİYLE
🆙 20 ÜSTÜ KAHVE ÇEŞİDİ OLANLAR TABLODA BU EMOJİYLE İŞARETLİ
🌟 10-20 ARASI KAHVE ÇEŞİDİ OLANLAR TABLODA BU EMOJİYLE İŞARETLİ
🔻 5 KAHVE VE ALTI OLANLAR BU EMOJİYLE İŞARETLİ
Ⓜ️ MICRO LOT TARZI PAHALI KAHVELER SUNAN FİRMALAR BU EMOJIYLE İŞARETLİ
💲 250 GR/1000 TL ÜSTÜ KAHVE SATIŞI OLANLAR BU EMOJİYLE İŞARETLİ
🛍️ DENEME PAKETİ ÜRÜNÜ OLAN FİRMALAR BU EMOJİYLE İŞARETLİ
🫶DAHA ÖNCE HİÇ ANKETTE SEÇİLMEMİŞ FİRMALAR BU EMOJİYLE İŞARETLİ

Ekran Resmi 2025-01-15 11.27.45.png

Son düzenleme:
Liste epey daralmış bence daha iyi olmuş.

Calibreye oy verdim. Çünkü son bir kaç aydır denediğim tüm kahvelerinden çok memnun kaldım. Okan Bey' in yaklaşımını da çok beğeniyorum.

Listenin azalması seçimi kolaylaştırdı. Yeni firmalar deneyelim diye A4 e oy verdim. Daha önce hiç alım yapmadığım bir firma.

Williams zamanı diye yorumladım :D

Bu ayki oyum Coach Coffee'ye. Sebeplerim:

-Mikrolot ✅
-Deneme paketi ✅
-Her bütçeye uygun kahve çeşitleri ✅
-Havlu ✅ (havlu önemli)
-Hiç seçilmemiş ✅
-Ayrıca paket tasarımları da hoşuma gitti
Bende coach diyorum icerikler benim de hoşuma gitti kupa bitmiş umarim gelir ama çorap defter havlu hoşuma gitti ekipman bölümü de zengin deneme paketi de var daha ne olsun
Bi şans verelim dostlar

Listenin küçülmesi beni üzdü umarım önümüzdeki aylarda daha fazla kavurucu görme fırsatımız olur, seçkilere baktım seçkisi değişmesede kalite her zaman kalitedir deyip oyumu Firma1 ye veriyorum.

Ben de ultra dedim. Deneyimlemediğim, çok denemek istediğim bir kavurucu.

Calibre seçilirse o da olumlu 😅 Çünkü Calibre bizi hiç üzmedi. Hep belli kalite üstünde kahveler içtim.

Coach seçilirse deneyim paylaşırım, Koşuyolu'nda çalıştığım dönemde neredeyse tüm kahvelerini aldım denedim. Elimden geldiğince destek olurum o konuda. Çok üst düzey bir kahve içmemiş olsam da onların da bir standardı var. Marka kalite algısı da oldukça yüksek.

Coach Coffee ye verdim ben de paketler çok hoş bakalım kahveler de öyle mi 🤔

Forumun idari işlerden sorumlu yöneticisi coach oyladığı için mecburen oyumu o yönde kullandım. Hem çanta falan da üretiyorlar, moda alanında da varlar.

A4 kahve. Sebeplerim Ankaralıyım ve kavurucusu Sefer Dağ severim.

Geri