• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç

la siberia oldukça lezzetli. elinize sağlık. yalnız endonezya ne yaparsam yapayım underextracted çıkıyor. demleme önerisi olan varsa deneyebilirim

Deneme setleri çekirdek olarak gönderiliyor değil mi? öğütüm seçme imkanı yoktu maalesef.

Merhaba, siparişim bugün elime ulaştı, açıkçası bu kadar hızlı olması ve güzel paketlenmesi beni çok memnun etti. Elimde kahve olduğu için tek yönlü valfinden hava emip bantladığımda vakumlanmış paketler elde ediyordum, ama bu 3 paketi vakumlayıp bantladığımda paketlerin üst kısımlardan hava kaçırdığını farkettim. Tahminimce sıcak pres uygulanıp kapatılan paket ağzı tam presslenmemiş.

Kokuları olabildiğince aromatikti ve şimdiden yüksek bir beklentiye girerek degassing süresini beklemeye başladım.

Merhaba, siparişim bugün elime ulaştı, açıkçası bu kadar hızlı olması ve güzel paketlenmesi beni çok memnun etti. Elimde kahve olduğu için tek yönlü valfinden hava emip bantladığımda vakumlanmış paketler elde ediyordum, ama bu 3 paketi vakumlayıp bantladığımda paketlerin üst kısımlardan hava kaçırdığını farkettim. Tahminimce sıcak pres uygulanıp kapatılan paket ağzı tam presslenmemiş.

Kokuları olabildiğince aromatikti ve şimdiden yüksek bir beklentiye girerek degassing süresini beklemeye başladım.
Kusura bakmayın herhalde paketleri mümkün olduğunca yetiştirmeye çalışırken sıcak presste tam basılmamış olabilir.

Şuana kadar la siberia, divina ve hondıras oropendula demledim. Genel olarak kahveler asidite yönünden zayıf. Tatlılık anlamında tadım notlarında bahsi geçen notaları almak zor. Farklı öğütümler, su markaları ve sıcaklıklar denedim. Bu 3 kahvede aradığımı bulamadım.

Kavacık şube cumartesi kapalı oluyormuş, müşteri hizmetleri açık demişti. :confused:

Geri