• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şu an ne dinliyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jackjoker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Az önce youtube da canlı ilk gösterimi yapıldı... tüm enstrümanları yine kendi caliyor... artik 78 yaşında ancak hala cok zevk alarak müzik yapiyor... Günaydın gençler 👋🏻😎

Bu albüm çıktığında yanlış hatırlamıyorsam lise son sınıftaydım, hemen satın almıştım. Yaklaşık 10 yıl geçmiş üstünden.

Dinlediğimde o tıfıl halimle Cenk Erdoğan'a albümü ne kadar beğendiğime, örnek aldığıma vs dair mesaj atmıştım. Kendisi o kadar içten ve mütevazi bir şekilde dönüş yapmıştı ki, karakterinin de müziği kadar harika olduğunu düşünmüştüm. ☺️

Albümü şimdi tekrar açınca bu anım canlandı bir an. 🌸 Birçok projesini hala elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.

Geri