• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şu an ne dinliyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jackjoker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lise yıllarımı getirir aklıma. Çok sevdiğim bir gruptu Kumdan Kaleler.

Finlandiya
en sevdiğim yerlerden.
Müzik kültürü bence bu gezegenin çok ötesinde.
gerçek müziğin kökenlerinden Finliler.
bu akşam biraz da Fin çalalım.

Antti Martikainen - Folktale

Ben de çok severim, sırf konserlerini izlemek için 2 kere ABD'ye 1 kere Norveç'e gittim; toplamda 7 konser seyrettim. Grupla tanışma fırsatı da buldum 1999'da. Hatta o yılkiEkli dosyayı görüntüle 730 birkaç konserde Türkiye'den bizi izlemeye gelmiş diye grubun gitaristi Tommy Shaw benden bahsetmişti 😍 🎼🎹🥁
Super olmuş! 👏🏻👏🏻👏🏻✌🏻✌🏻✌🏻 ben de 1982'ten beri zevkle ve keyifle tum albumlerini tekrar tekrar dinlerim! DeYoung'la tabii ki başkaydı ama Gowan de farkli bir enerji katti gruba! Nitekim ağırlıklı favorilerim Tommy Shaw besteleridir...

Super olmuş! 👏🏻👏🏻👏🏻✌🏻✌🏻✌🏻 ben de 1982'ten beri zevkle ve keyifle tum albumlerini tekrar tekrar dinlerim! DeYoung'la tabii ki başkaydı ama Gowan de farkli bir enerji katti gruba! Nitekim ağırlıklı favorilerim Tommy Shaw besteleridir...
Evet, çok haklısınız. Dennis Deyoung olmasa, grup olmazdı. Bu arada Dennis Deyoung 10 Nisan'da yeni bir albüm yayınlıyor.

bu sabahki videomun müziğinin tamamı! Styx'in orijinal kadrosunun bir arada olduğu son albüm olan 1999 Brave New World'den bir Tommy Shaw bestesi!

Alchemy Live en sevdiğim konser albümü olabilir, plak koleksiyonumun en nadide parçalarından biri 💜

Brothers in Arms plağımı geçtiğimiz aylarda lisedeki biyoloji hocama hediye ettim, çünkü kendisi harika bir kadın ve lisedeyken müzikal anlamda diyalog kurabildiğim tek kişiydi, Dire Straits'i çok sever ve onu mutlu görmek beni de çook mutlu etti. Ama Alchemy Live'ı babama bile vermem 😂

Şu an bunu dinliyorum:

Bir Genesis klasiği, eski gitaristleri Steve Hackett yeniden yorumlamış... vokalde ise maalesef artık soluk alıp veremeyen efsane, John Wetton var...

Alchemy Live en sevdiğim konser albümü olabilir, plak koleksiyonumun en nadide parçalarından biri 💜

Brothers in Arms plağımı geçtiğimiz aylarda lisedeki biyoloji hocama hediye ettim, çünkü kendisi harika bir kadın ve lisedeyken müzikal anlamda diyalog kurabildiğim tek kişiydi, Dire Straits'i çok sever ve onu mutlu görmek beni de çook mutlu etti. Ama Alchemy Live'ı babama bile vermem 😂

Şu an bunu dinliyorum:

Bende de var🥰

Yağmur da yağıyor inceden.

Geri