Super olmuş!Ben de çok severim, sırf konserlerini izlemek için 2 kere ABD'ye 1 kere Norveç'e gittim; toplamda 7 konser seyrettim. Grupla tanışma fırsatı da buldum 1999'da. Hatta o yılkiEkli dosyayı görüntüle 730 birkaç konserde Türkiye'den bizi izlemeye gelmiş diye grubun gitaristi Tommy Shaw benden bahsetmişti![]()
![]()
Evet, çok haklısınız. Dennis Deyoung olmasa, grup olmazdı. Bu arada Dennis Deyoung 10 Nisan'da yeni bir albüm yayınlıyor.Super olmuş!ben de 1982'ten beri zevkle ve keyifle tum albumlerini tekrar tekrar dinlerim! DeYoung'la tabii ki başkaydı ama Gowan de farkli bir enerji katti gruba! Nitekim ağırlıklı favorilerim Tommy Shaw besteleridir...
Mutlaka iyi bir kac bestesi vardır... yakın zamana kadar vokali de neredeyse aynı berrakliktaydi, bekleyelim görelim!Evet, çok haklısınız. Dennis Deyoung olmasa, grup olmazdı. Bu arada Dennis Deyoung 10 Nisan'da yeni bir albüm yayınlıyor.
Alchemy Live en sevdiğim konser albümü olabilir, plak koleksiyonumun en nadide parçalarından biri
Brothers in Arms plağımı geçtiğimiz aylarda lisedeki biyoloji hocama hediye ettim, çünkü kendisi harika bir kadın ve lisedeyken müzikal anlamda diyalog kurabildiğim tek kişiydi, Dire Straits'i çok sever ve onu mutlu görmek beni de çook mutlu etti. Ama Alchemy Live'ı babama bile vermem
Şu an bunu dinliyorum: