• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Starseeker E55 Pro Titanyum Beyaz Kahve Değirmeni

Ürünün Fiyatı
14000

bleu rebel

Barista
Merhaba, bu değirmeni çok beğenmeme rağmen ekipmanları azaltmak adına satışa koydum, bence fiyatına göre çok başarılı, performansını Niche Zero ile benzer buldum, yavaş öğütmesi espressoda aromalar açısından olumlu, değirmenden aldığım shotlar gayet iyiydi, shotlarda spreyleme ve channeling ile nerdeyse hiç karşılaşmadım, değirmenin filtre performansı da bence iyi, retention oranı da sıfıra yakın, değirmenin herhangi bir sorunu-çiziği yok, kutusunda verilecek.

Değirmen için fiyat 14000, pazarlık yok, son fiyattır, Şişli civarı elden teslim veya alıcı ödemeli kargo yapılır.

Ekli dosyalar

• IMG_6747.jpeg
    IMG_6747.jpeg
    216.1 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_6746.jpeg
    IMG_6746.jpeg
    160.9 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG_6803.jpeg
    IMG_6803.jpeg
    143.4 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleme:
Açık kavrum kahvelerle yaptığım espressolarda da gayet başarılı, bu açıdan Niche Zero'dan önde, Niche Zero gibi tatları yuvarlamıyor, daha parlak-canlı shotlar, bunun da sebebi titanyum kaplamalı bıçağa sahip olmasındandır.

Geri