• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Standout Coffee

PTT tam olarak böyle😅

Evet. İlk ay başlatıp hemen durdurabilirsiniz. İsterseniz sadece belirli bir aydaki gönderimi atlayacak şekilde de ayarlayabilirsiniz. Abonelik sistemleri bayağı esnek.
Kava'daki gibi göndericekleri kahveleri duyuruyorlar mı sürpriz mi oluyor?

Hocam gümrüğe takılmayan 2'li abonelikten 2 kez aldım çok iyi kahveler gelmedi. Bilginize.
Şişeleri güzel görünüyor en azından rafa koymak için bir tane olsun :) Kredi kartı ödeme ekranı çalışmıyor iki gündür ödeme yapamadım

Henüz yurt içinden kahve alacak kadar zengin olmadığım için İsveç'ten almaya devam ediyorum. Saydım, toplam 36 paket almışım şu ana kadar.
Gümrük limitinin düşürüldüğü güne kadar sizinle aynı fikirdeydim fakat şu anda gümrüğe takılmaması için 30€ altı olan 2'li abonelikten 2 kez aldığım çekirdekler vasat sayılır. Şu durumda yurt içi piyasaya göre orta seviye sayılabilecek çekirdekler için daha fazla ödemiş oldum.

Gümrük limitinin düşürüldüğü güne kadar sizinle aynı fikirdeydim fakat şu anda gümrüğe takılmaması için 30€ altı olan 2'li abonelikten 2 kez aldığım çekirdekler vasat sayılır. Şu durumda yurt içi piyasaya göre orta seviye sayılabilecek çekirdekler için daha fazla ödemiş oldum.
Hangi çekirdekler geldi?

Birinci abonelikte gelen Colombia fena değil. Fakat Brezilya berbat. İkinci abonelikte gelenler ise orta. Gelen misafirler benim kahvelere ekşi dediği için misafire ikram etmelik tutuyorum.

Ekli dosyalar

• 1. Abonelik.jpg
    1. Abonelik.jpg
    151.4 KB · Görüntüleme: 48
  • 2. Abonelik.jpg
    2. Abonelik.jpg
    184 KB · Görüntüleme: 48
Bu biraz da kampanya takibi yapıp yapamamaya bakar. Son birkaç ayda çekirdeklere paket başı ödediğim ücret vergi hariç 5-10 euro arası.

Geri