• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Standout Coffee

25 eylülde satın aldığım kahve 2 ekimde ülkeden çıkmış görünüyor Türkiye’ye gelip gelmediğini sormak için PTT’ye gittim dağıtıma çıkarılmış dediler ama PTT’den kargo takibi için sms gelmedi. Ptt ile iletişime geçemiyorum. Kargocuya sordum bize gelmemiş bize gelen kargo UU kodu ile başlamaz K ya da sayıyla başlar diyor. Şu an kargo ortada yok. Ne yapacağımı bilmiyorum bilen birisi yardımcı olabilir mi? Standout ekibi de ilgilenmiyor.

:unsure: Normal değil. Yöntem bu aslında. PostNord tracking number yazan ve LA ile başlayan kodu PTT sorgu ekranında aratınca çıkmalı.
Benim kod UU ile başlıyor. Süreci anlamadım gerçekten. PTT şubesindeki adam dağıtıma çıkarılmış diyor kargocu öyle bir kod yok diyor PTT’nin şubesini aradım telefonla ülkeye giriş yapmamış diyor kime neye güveneceğimi anlamadım. Siparişimi iptal edip ücretimi geri alabilir miyim? Standout ekibi de ilgili değil alıp alacağıma pişman oldum.

25 eylülde satın aldığım kahve 2 ekimde ülkeden çıkmış görünüyor Türkiye’ye gelip gelmediğini sormak için PTT’ye gittim dağıtıma çıkarılmış dediler ama PTT’den kargo takibi için sms gelmedi. Ptt ile iletişime geçemiyorum. Kargocuya sordum bize gelmemiş bize gelen kargo UU kodu ile başlamaz K ya da sayıyla başlar diyor. Şu an kargo ortada yok. Ne yapacağımı bilmiyorum bilen birisi yardımcı olabilir mi? Standout ekibi de ilgilenmiyor.
Yok hocam gayet de uu ile başlıyor ama takip edemiyoruz isveçten sonrasını, dağıtım merkezine gidip bakabilirsiniz ptt biraz rastgele çalışıyor çok haberleri yok nerde ne kargo var.

Sancılı süreç sona erdi PTT’den gittim aldım bu kez. Teslim edilemedi diye not düşmüşler üzerine. 220₺ toplam ücret çıktı. Biri yıkanmış Kenya (26 Eylül kavrum) diğeri natural Etiyopya Guji(20 Eylül) kahve geldi. Daha önce deneyenler degass ve reçete önerisi verebilir mi? İyi kahveler mi bu kadar stres yaşattı bana umarım güzeldir.

IMG_6063.jpeg

Espresso olarak sipariş oluşturdum, bugün şunlar ulaştı:

20241010_212406.jpg

Kolombiya olan, ilk denemede ehh espressoda gideri var gibi, diğerini filtre olarak demledim. Kahve Fabrikası'nın La Illision'una benziyor, ikizi diyebilirim.

Sancılı süreç sona erdi PTT’den gittim aldım bu kez. Teslim edilemedi diye not düşmüşler üzerine. 220₺ toplam ücret çıktı. Biri yıkanmış Kenya (26 Eylül kavrum) diğeri natural Etiyopya Guji(20 Eylül) kahve geldi. Daha önce deneyenler degass ve reçete önerisi verebilir mi? İyi kahveler mi bu kadar stres yaşattı bana umarım güzeldir.

Ekli dosyayı görüntüle 35518
Şimdi miessa demledim, fiyatına göre inanılmaz bir kahve ben orta ince ogutup 89 derecede demledim 20-300 3 dakika civarı bitti

Ekli dosyayı görüntüle 35518
Hocam Guji için 15 gün degass yeterli oluyor, ki geçmiş zaten. Double Bloom reçetesi ile deneyin bence, benim hoşuma gitti. Ayrıca Kasuya 4:6 ile çok iyi çıkıyor.

Hocam Guji için 15 gün degass yeterli oluyor, ki geçmiş zaten. Double Bloom reçetesi ile deneyin bence, benim hoşuma gitti. Ayrıca Kasuya 4:6 ile çok iyi çıkıyor.
Onu denemedim nasıl bir reçete merak ettim.

Filtre mi geldi acaba size? Espresso’da sticker oluyor sanki
Ben filtre istedim. Espresso ile aram biraz açık bu aralar, daha iyi bir makineye geçene kadar evde sadece bir kaç defa içiyorum.

Evet, El Arbol düzgün kavrulmuş Illision... :)

Aynısını başka bir arkadaş da söyledi. Sanırım durum bu. Siparişe bakmadan direk yolladılar mı acaba; bilemedim.
Hocam yazın oskara yeni bir iki paket yollasın hemen.

Geri