• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Standout Coffee

Alakası olur mu konuyla bilmiyorum ama kawa aboneliğimden gelen kahveler (29 Euro), gümrük memurunun paket içindeki kahvelerin fiyatını tek tek kawanin sitesinden 36 Euro olarak hesaplamasıyla gümrüğe takildi. Abonelik falan anlatmaya çalıştım ama olmadı.
Bu çok moral bozdu işte. Çok geçmiş olsun. Yerinizde olsam Cimer'e yazardım bunu.

Alakası olur mu konuyla bilmiyorum ama kawa aboneliğimden gelen kahveler (29 Euro), gümrük memurunun paket içindeki kahvelerin fiyatını tek tek kawanin sitesinden 36 Euro olarak hesaplamasıyla gümrüğe takildi. Abonelik falan anlatmaya çalıştım ama olmadı.
Yapmaa yapmaaaa :D Benim 22.50€ siparişi bekliyorum hala SE olarak görünüyor kargolamada.

Hangi kargo şirketi taşıyordu?

22.50€'ya 255 lira ödedim efendim. Biraz karın ağrım vardı gümrüğe takılır mı acaba diye ama şükür sıkıntısız geldi :)
Çok sevindim, sizin için de kendim için de çünkü indirim koduyla 3'lü ve 4'lü abonelikler çok cazip haldeler. Korkulu rüyamız şükür ki gerçekleşmedi, umarım da gerçekleşmez. Ben de bir sonraki aboneliği 3'lü oluşturacağım. Wilton Benitez'i gördüğüme mutlu oldum, bana da gönderir umarım. :love:

Diğer ikisi için yorumlarınız nedir arkadaşlar? Sizce sıradan mı yoksa premium seçkilerden çekirdekler mi?

kenya gatagua ve sitede olmayan bir red catuai brezilya geldi :D
kenya isteyen varsa brezilya hariç bir paketle takas yapabiliriz 😅
edit: takaslandı tşk :D

Son düzenleme:
15€'ya başlattığım ikinci abonelik 6 günde geldi. Önceki seferden daha hızlı geldi. 255TL vergisi çıktı, sağlam şekilde ulaştı. Fakat abonelikleri 10€ arttırması can sıkıcı olmuş.:confused:

Ekli dosyalar

• StandOut.jpeg
    StandOut.jpeg
    153.7 KB · Görüntüleme: 42
Geri