• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Standout Coffee

€55 olan 4'lu abonelik indirim koduyla €27,50'a düşüyor. Bizim gümrüğe geldiğinde €30 altında olduğu için geçer mi yoksa indirimsiz fiyattan ekstra vergi koyarlar mı?

Kahveler gümrükten gelirken ödeme yaptığımız karttaki isme bakılıyor mu? Siparişin geldiği yer ve abone farklı, kart aynı olursa sıkıntı yaşar mıyız acaba bilen var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 35144
İlk defa sipariş verdim. Bakalım nasıl bir deneyim bekliyor beni. Kampanyayı duyuranlara teşekkürler.
Şimdiden afiyet olsun. İndirimsiz asıl tutar gümrük sınırının üzerinde, umarım sorunsuz gelir. Gelişmelerden bizi haberdar ederseniz memnun olurum. Ben de 3'lü yada 4'lü abonelik arasında çok gidip gelmiştim fakat riske girmek istemediğim için 2'li olan sınırın altındaki seti seçtim. Sizin durumu kendi siparişimden daha çok merak ediyorum doğrusu. 😄

Şimdiden afiyet olsun. İndirimsiz asıl tutar gümrük sınırının üzerinde, umarım sorunsuz gelir. Gelişmelerden bizi haberdar ederseniz memnun olurum. Ben de 3'lü yada 4'lü abonelik arasında çok gidip gelmiştim fakat riske girmek istemediğim için 2'li olan sınırın altındaki seti seçtim. Sizin durumu kendi siparişimden daha çok merak ediyorum doğrusu. 😄
Hadi bakalım :D Bi risk aldık göreceğiz

Açıkçası şuna güvenerek aldım ama sipariş süreci ilerlemeden bilemeyeceğiz :)
StandOut genellikle ödenen fiyatı yazıyor. Muhtemelen paketin üstünde 27.5 euroya eşdeğer kron cinsinden bir ücret yazıyor olur ancak riske etmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Geri