• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

SSP Dişli / Bıçak (Burr) Setler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MP dişliyi filtre demlemede kullananlardan biri declumper modifikasyonunun şart olduğunu, juttan çıkamayan taneciklerin regrind olduğunu yazmıştı. Bununla karşılaşan oldu mu MP kullananlar arasında?

Bir de şu var günde iki kez filtre demleme içiyorum espressoya sıra gelmiyor, ikiden sonra canım esp istemeyebiliyor bazı günler. Filtre yerine espresso tercih edecek kadar iyi espresso da içmedim/yapamadım henüz. Bu yüzden robotu satıp MP almak aklımı çeliyor :)
Ben mythos one için olanı alıp taktım.

Kanguru gıda satıyor mythos distribütörü sanırım. Ben arayıp yedek parça olarak aldım euro üzerinden satıyorlar. Fiyat 175 tl.

MP dişliyi filtre demlemede kullananlardan biri declumper modifikasyonunun şart olduğunu, juttan çıkamayan taneciklerin regrind olduğunu yazmıştı. Bununla karşılaşan oldu mu MP kullananlar arasında?

Bir de şu var günde iki kez filtre demleme içiyorum espressoya sıra gelmiyor, ikiden sonra canım esp istemeyebiliyor bazı günler. Filtre yerine espresso tercih edecek kadar iyi espresso da içmedim/yapamadım henüz. Bu yüzden robotu satıp MP almak aklımı çeliyor :)

Evet, declumper modifikasyonu gerekiyor. Yaklaşık iki aylık kullanım tecrübesinden sonra bunu diyebilirim

Ben de mp kullanıyorum. Daha öncesinde baratza preciso ve 1zpresso k-pro deneyimim oldu filtre için uzun yıllarca. Bence çok üst seviyeye çıkardı filtre keyfini. Gövde daha düşük ama sönük değil. Anlatabilirsem şöyle tanımlamaya çalışabilirim: demlemelerde ne gövdede ne de asidite kısmında hiç çıkıntı tatlar kalmadı. O kadar güzel törpülüyor ki iki tarafın da istenmeyen tatlarını, ipek gibi içim oluyor. Tatlar da oldukça berrak. Bende herhangi bir declumper ihtiyacı olmadı, hiç tıkanma yaşamadım filtrede, belki esp için gerekiyordur bilemiyorum.

Espresso için daha pek deneyimim olmadı diyebilirim. Filtre o kadar iyi ki, esp istemiyor canım bu aralar. Specialita kullanıyordum esp için, biraz deneyimlersem yazmaya çalışırım yine buradan.

Ben de mp kullanıyorum. Daha öncesinde baratza preciso ve 1zpresso k-pro deneyimim oldu filtre için uzun yıllarca. Bence çok üst seviyeye çıkardı filtre keyfini. Gövde daha düşük ama sönük değil. Anlatabilirsem şöyle tanımlamaya çalışabilirim: demlemelerde ne gövdede ne de asidite kısmında hiç çıkıntı tatlar kalmadı. O kadar güzel törpülüyor ki iki tarafın da istenmeyen tatlarını, ipek gibi içim oluyor. Tatlar da oldukça berrak. Bende herhangi bir declumper ihtiyacı olmadı, hiç tıkanma yaşamadım filtrede, belki esp için gerekiyordur bilemiyorum.

Espresso için daha pek deneyimim olmadı diyebilirim. Filtre o kadar iyi ki, esp istemiyor canım bu aralar. Specialita kullanıyordum esp için, biraz deneyimlersem yazmaya çalışırım yine buradan.

Herkesin damak tadına güvenilmiyor, espresso yorumlarını da bekleriz :)

fellow ode için mp alacağım sanırım artık zamanı geldi.

benim cmd de evde yatiyor. son 3-4 ayda 2 ya da 3 kere kullanmisimdir. k plus cok daha keyifli benim icin. daha iyisini pek aramiyorum hatta oyle diyeyim ancak buradaki yorumlar buna ragmen kasindiriyor insani

aliyorum lann aliyorummm

Kanguru gıda satıyor mythos distribütörü sanırım. Ben arayıp yedek parça olarak aldım euro üzerinden satıyorlar. Fiyat 175 tl.
Mail attım firmaya , sadece clumper gönderiyorlar. Aşağıda kırmızı ile işaretlediğim vida ve bakır rengi parça yokmuş. Size de mi böyle geldi?

Ekli dosyalar

• 982EF053-0E2E-4909-BB4F-42AB2B637722.jpeg
    982EF053-0E2E-4909-BB4F-42AB2B637722.jpeg
    47.8 KB · Görüntüleme: 55
Geri