Merhaba;
Bizim portföyümüzde ki Adado'da Cerealia Coffee çekirdeği.
Cerealia Coffee Etiyopya Addis Ababa'da nitelikli kahve çekirdekleri satan, bizim de o bölgede yaşayan bir Türk dostumuz vasıtasıyla çekirdek tedarik ettiğimiz bir firma. Sidamo ve Yirgacheffe bölgesinde kendi yıkama istasyonları da bulunuyor.
Yeni giriş yaptığınız kahvelerin hepsine çiftlik çıkış fiyatı, demleme reçeteleri vs. bilgileri girmişsiniz, tebrik ederim sizi. (Bu tip bilgilendirmelerin geçici olmamasını ve yeni gelecek kahvelerin tamamında da aynı şekilde devam etmesini diliyorum.)
Bir önerim olabilir; kahvenin altına metin şeklinde bilgi girmek yerine aşağıdaki gibi (ya da uygun gördüğünüz bir şablonu) tüm kahveler için girmek. Örneğin Baragwi Thimu getirmişsiniz (medium kavuruyorsunuz bu arada, dikkatlerden kaçmadı), Thimu'nun sayfasına girdiğimde de benzer bir şablonda bilgileri görmek, markanızın akılda kalıcılığı açısından da iyi olur diye düşünüyorum. Aynı şey demleme reçetesi için de geçerli. Bir demleme reçetesi formatı oluşturup, yeni gelen tüm kahveler için o format kullanılabilir. Başka bir yerde paylaşıldığında direkt sizin kartınız olduğu akılda kalır.
Son düzenleme:

