• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Opalaca ve Konga ile son anda ben de katıldım, merakla bekliyorum.

Tavsiyelerinizi ve reçetelerinizi uygulayacağım. Yine de sonuç alamaz isem sizinle iletişime geçerim. İlginize teşekkür ederim, İyi geceler.
Merhaba,
#TR1217 nolu siparişimle ilgili olarak paylaşım yapmıştım. O sırada olumsuz tecrübem Bella Vista ile ilgiliydi. Daha sonra tavsiye ettiğiniz reçeteleri ve suyu kullanmama rağmen iyi bir sonuç alamadım.

Tabii iyinin de hakkını vermek lazım. Las Delicias ve San Victor çekirdeklerinden oldukça memnun kaldım. İndirimin son gününden faydalanabilmek için bugün yine Las Delicias, Konga ve Djimmah çekirdekleri için yeni bir sipariş oluşturdum. (#TR1693) Sipariş notunda belirttim ama burada da yazayım: Halihazırda elimde kahve bulunduğundan dolayı en taze kavrumların gönderilmesini istiyorum hatta mümkünse bir sonraki kavrumu da bekleyebilirim. Yazılımsal bir hata olasılığına karşın siparişte bulunan tüm kahveleri çekirdek olarak istediğimi de tekrar belirtiyorum.

Bella Vista çekirdeği ile ilgili yaşadığım mağduriyet ile ilgili bir telafi yoluna gidip gitmemeyi de sizin takdirinize bırakıyorum. @Tetra.n.Roastery @Sefer Dağ
Sizlere iyi çalışmalar, forumdaki herkese de bol kahveli günler dilerim.
FromAntalyaWithLove :)

Merhaba,
#TR1217 nolu siparişimle ilgili olarak paylaşım yapmıştım. O sırada olumsuz tecrübem Bella Vista ile ilgiliydi. Daha sonra tavsiye ettiğiniz reçeteleri ve suyu kullanmama rağmen iyi bir sonuç alamadım.

Tabii iyinin de hakkını vermek lazım. Las Delicias ve San Victor çekirdeklerinden oldukça memnun kaldım. İndirimin son gününden faydalanabilmek için bugün yine Las Delicias, Konga ve Djimmah çekirdekleri için yeni bir sipariş oluşturdum. (#TR1693) Sipariş notunda belirttim ama burada da yazayım: Halihazırda elimde kahve bulunduğundan dolayı en taze kavrumların gönderilmesini istiyorum hatta mümkünse bir sonraki kavrumu da bekleyebilirim. Yazılımsal bir hata olasılığına karşın siparişte bulunan tüm kahveleri çekirdek olarak istediğimi de tekrar belirtiyorum.

Bella Vista çekirdeği ile ilgili yaşadığım mağduriyet ile ilgili bir telafi yoluna gidip gitmemeyi de sizin takdirinize bırakıyorum. @Tetra.n.Roastery @Sefer Dağ
Sizlere iyi çalışmalar, forumdaki herkese de bol kahveli günler dilerim.
FromAntalyaWithLove :)
Siparişinize ufak bir sürpriz ekledik. Afiyet olsun :)

Bu ay saatlerce kahve konuştuğumuz, tadımlar ve reçetelerimizi paylaştığımız bir ay oldu. Kahveseverlerle bu denli yakın olabilmek uzun zamandır istediğim bir şeydi. Atölyeyi ziyaret eden, kahvelerimizi tadan, geri dönüş yapan herkese sonsuz teşekkürler. Önümüzdeki zamanlarda yeni projelerde görüşmek üzere.

Siparişinize ufak bir sürpriz ekledik. Afiyet olsun :)

Bu ay saatlerce kahve konuştuğumuz, tadımlar ve reçetelerimizi paylaştığımız bir ay oldu. Kahveseverlerle bu denli yakın olabilmek uzun zamandır istediğim bir şeydi. Atölyeyi ziyaret eden, kahvelerimizi tadan, geri dönüş yapan herkese sonsuz teşekkürler. Önümüzdeki zamanlarda yeni projelerde görüşmek üzere.
Teşekkürler, gelecekte daha güzel günlerde görüşmek dileğiyle. Elinize sağlık şimdiden @Sefer Dağ 🙋‍♂️

paketleme süperdi fakat turuncu kutu zipli değil ve bugün bana gelen kargoda kavurma tarihi 15.02 idi daha yakın tarih olsa aha iyiydi elimde kahve var çünkü hemen demlemiycem. yorumlara göre kahveleri lezzetli imiş şimdiden merak ettim doğrusu

herkese selamlar,

uzun zamandır yazamıyordum yoğunluktan ve arada kendime kahve de kavurmaktan her alıma katılamadım. bir yazmak istedim hazır alıma katılmışken genel bir düşüncelerimi de paylaşayım dedim madde madde iyisiyle kötüsüyle.

- web sitesi ile başlayayım. sitenin tasarımı hoş. ancak ux olarak daha iyi bir deneyim sunulabilir. listeleme kısmında kahvelerin fiyatları da yer alabilir. yer almadığı için her kahvenin fiyatını öğrenmek için detayına gitmek gerekiyor. aynı şekilde verdiğim siparişlerin tarihini görebilmek de iyi olurdu. tarih kısmı var ancak boş görünüyor. bunun dışında omni kavrum kavrulduğunu bilmemek de sıkıntı.o da en azından belirtilebilir diye düşünüyorum. hatta bu yorum önceki sayfalarda da vardı sanırsam. aslında espresso başlığı altında "Bu koleksiyondaki ürünlerimiz hem filtre hem de espresso demlemelerde keyif aldığımız çekirdeklerden oluşmaktadır." yazıyor. ancak biraz daha açıklayıcı olabilir. bunları yapıcı eleştiri olarak alabilirsiniz diye düşünüyorum.

- kargo hızı muazzamdı. siparişi verdikten sanırsam 1 gün sonra kahve elime geçti. Bu konuda kavurucu @Tetra.n.Roastery 'i tebrik ederim. Bazı firmalarda yoğuluktan dolayı sıkıntılar yaşanabiliyordu.

- kahvelerle ilgili biraz üzen şey kavrum süresi oldu. normalde pek takılmam. hatta mümkünse en az 5 gün 1 haftalık kavrulmuş kahveyi tercih bile ederim degassing beklememek için. ancak kahve elime geçtiğinde yaklaşık 14 gün önce kavrulmuştu. bu gerçekten uzun bir süre. zira paketi açtığımda da bu yüzden yoğun bir koku ile karşılaşamadım.

- şimdi gelelim kahvelere. #tr1344 ile alıma katıldım. brezilya bsca beni çok mutlu etti. fiyatının üzerinde bir niteliğe sahip olduğunu düşünüyorum. özellikle fıstık ezmesi tadım notası ve kremamsılık çok netti. toplu alım sonrası da alınabilecek bir kahve. rafael amaya ise malesef benim için biraz hayal kırıklığı oldu. kötü bir kahve değil ancak beklentilerimin altında biraz ezilmiş olabilir. densitesi fiyatına göre düşüktü. aynı fiyat segmentindeki nordiclere kıyasla. yine de güzeldi ancak tekrar alacağım bir kahve de değil. o fiyat segmentine çıkmışken başka bir tetra kahvesi denemeyi tercih ederim.

- paketler kaliteli, güzel ve göze hoş gelecek şekilde tasarlanmış.

biraz uzatmışım :) özetlemek gerekirse tetra ile beni tanıştıran bir alım oldu. tanıştığıma memnun oldum. ileride tekrar sipariş geçebileceğim bir firma oldu kendileri.

ekstra not: bugün #tr1703 numaralı siparişi geçtim bir arkadaşa hediye olarak. en azından onu taze kavrum gönderirseniz çok mutlu olurum. teşekkürler

TR1706 nolu sipariş ile alıma katıldım. Elimde yeterli stok olduğu için son anı bekledim mecburen :) alımda emeği geçen herkese teşekkürler, bütün forumdaşlara afiyet olsun.

TR1706 nolu sipariş ile alıma katıldım. Elimde yeterli stok olduğu için son anı bekledim mecburen :) alımda emeği geçen herkese teşekkürler, bütün forumdaşlara afiyet olsun.
@Sefer Dağ Sefer bey sipariş notumda belirttim ama buradan da yazmak istedim gözden kaçmasın diye. En güncel kavrumdan gönderebilirseniz çok sevinirim, zira elimde biraz stok var ve kendimi buna göre planladım. Şimdiden teşekkürler:)

#TR1709 nolu siparişle son an alımı yaparak bu ayda katılmış bulundum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu arada sipariş notum sayfayı yenileyince silinmiş galiba, rica etsem en son kavrumdan yollayabilir misiniz kahveleri?

Kokusundan tahmin ediyorumda hangisinin espresso olduğunu nasıl teyit ede bilirim. Faturada gözükmüyor :)
Sipariş #1464

@Tetra.n.Roastery

Merhaba, #TR1696 numaralı siparişi ben vermiştim. Kahveler İstanbul'a 2 gün içerisinde ulaştı, hız dolayısıyla teşekkür ederim. Paketler çok hoş ve güzel kokular aldım kahvelerden. Henüz demleme fırsatım olmadı ama güzel olduklarına eminim.

Sipariş verdiğim kahveler:
AQUIARES
BREZİLYA BSCA
BREZİLYA SITIO
DJIMMAH

3 kahvenin kavrum tarihleri 20, 22 ve 25 Şubat gibi gayet güzel tarihler benim için. Degas için çok beklemem gerekmeyecek.

Fakat BREZİLYA BSCA kahvesinin kavrum tarihi 05/02 olarak gelmiş. Acaba tarih yanlış mı yazıldı pakete, çünkü diğerleri ile çok alakasız bir tarih? Neredeyse 1 aylık bir kavrum ve gramajı ile tüketim sıklığımı da düşünürsek kahve bitmeden aromalarının önemli bir kısmını kaybedebilir. Bu çok istemeyeceğim bir durum şahsen.

Fotoğrafları ekliyorum.

kahve kavrum.jpg

@Tetra.n.Roastery

Merhaba, #TR1696 numaralı siparişi ben vermiştim. Kahveler İstanbul'a 2 gün içerisinde ulaştı, hız dolayısıyla teşekkür ederim. Paketler çok hoş ve güzel kokular aldım kahvelerden. Henüz demleme fırsatım olmadı ama güzel olduklarına eminim.

Sipariş verdiğim kahveler:
AQUIARES
BREZİLYA BSCA
BREZİLYA SITIO
DJIMMAH

3 kahvenin kavrum tarihleri 20, 22 ve 25 Şubat gibi gayet güzel tarihler benim için. Degas için çok beklemem gerekmeyecek.

Fakat BREZİLYA BSCA kahvesinin kavrum tarihi 05/02 olarak gelmiş. Acaba tarih yanlış mı yazıldı pakete, çünkü diğerleri ile çok alakasız bir tarih? Neredeyse 1 aylık bir kavrum ve gramajı ile tüketim sıklığımı da düşünürsek kahve bitmeden aromalarının önemli bir kısmını kaybedebilir. Bu çok istemeyeceğim bir durum şahsen.

Fotoğrafları ekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 24653
Merhabalar Brezilya BSCA için ortalama degass süremiz 20 güne yakın olduğu için erken kavrum gönderiyoruz. 2 aya kadar tatlarını kaybetmeden güvenle tüketebilirsiniz.

Afiyet olsun☺️

Bu alımdan Diofanor/Jairo Arc / El Jaguar / Aquaires çekirdeklerini edinip deneme fırsatım oldu.Paketleme konusunda şuana kadar en memnun kaldığım firma olabilir çok şık ve kullanışlı buldum (Bana nedense April Coffee’nin paketlerini anımsattı, turuncu kaynaklı olabilir) Kahve konusunda da beni üzen bir deneyim yaşamadım.Şubat alımı Tetra’n ile tanışmama vesile oldu.Bundan sonraki seçkilerini de takipte olacağım.

Sefer Bey Yıkanmış Norbey için degass süresi öngörünüz nedir? Bu arada DiofanorRuiz'le aşk yaşıyorum, ellerinize sağlık. @Tetra.n.Roastery

Geri