• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Slurp Coffee

Takip için en iyi site bence Parcelapp. Takip ettiğiniz kargoları kaydediyor bu özelliğini çok seviyorum daha sonra kolayca kontrol edilebiliyor.

Merhabalar daha önce Slurp üzerinden 400gr kahve almıştım ve 7 euro ödemem için 16 TL ödemiştim. Geçen hafta elime 200gr kahve ulaştı 3 euro gibi ödedim ve gümrük ücreti total: 23 TL gibi bir fiyat acaba arkadaş referansından kazandığımız. 5 euro indirim neden göz ardı ediliyor? Birde pakete 10 dolar yazıldığını gördüm. Kahvenin indirimsiz halinden mi vergi hesaplanıyor acaba? Bilen arkadaş varsa, yazarsa çok memnun olurum? :)

Merhabalar daha önce Slurp üzerinden 400gr kahve almıştım ve 7 euro ödemem için 16 TL ödemiştim. Geçen hafta elime 200gr kahve ulaştı 3 euro gibi ödedim ve gümrük ücreti total: 23 TL gibi bir fiyat acaba arkadaş referansından kazandığımız. 5 euro indirim neden göz ardı ediliyor? Birde pakete 10 dolar yazıldığını gördüm. Kahvenin indirimsiz halinden mi vergi hesaplanıyor acaba? Bilen arkadaş varsa, yazarsa çok memnun olurum? :)
Bana yanlış kahve için aynısını ücretsiz gönderdi ama faturada ürünün değerini göstermek zorunda

WhatsApp Image 2021-05-18 at 10.38.26 (1).jpegWhatsApp Image 2021-05-18 at 10.38.27.jpeg

23 Nisan'da sipariş vermiştim bayramdan dolayı gecikti. Bu kavurucudan denk gelen var mı merak ettim çünkü hayatım boyunca içtiğim en tatsız, düz kahve sanırım. 1.5 euro vermişken de adamlara bunu beğenmedim demek komik geliyor doğal olarak :d V60 ile denedim bir tatlar var altta fakat çok az. Kalita'da yapınca da su içiyorum sandım. (Covid değilim) Kahve bayat olabilir mi diye düşünüyorum. Nitelikli kahvenin bayatına henüz denk gelmedim hemen eriyor stoğum diye.

23 Nisan'da sipariş vermiştim bayramdan dolayı gecikti. Bu kavurucudan denk gelen var mı merak ettim çünkü hayatım boyunca içtiğim en tatsız, düz kahve sanırım. 1.5 euro vermişken de adamlara bunu beğenmedim demek komik geliyor doğal olarak :d V60 ile denedim bir tatlar var altta fakat çok az. Kalita'da yapınca da su içiyorum sandım. (Covid değilim) Kahve bayat olabilir mi diye düşünüyorum. Nitelikli kahvenin bayatına henüz denk gelmedim hemen eriyor stoğum diye.
bu kahveyi içtim ben şubat ayında.. kavrum gününden 21 gün sonra yaptığım demleme notlarımda var..
kuru koku parfümsü, çiçeksi, sarı meyveler, kayısı, şeftali, gövde dolgun, yumuşak, kadifemsi, bitişi tatlı, aftertaste güçlü.
çok güzel bir kahve yazmışım.. ki hatırlıyorum çok güzeldi..
ince öğütüm ve yüksek sıcaklık seviyor sanırım, demlemeyi nasıl yaptınız?..

edit: denk gelenler varsa reçetem şu şekildeydi,

#plastik v60
#15-240gr, Nestle, 93 derece
#cmd 20 klik
#hario 40 filtre
#40 gr bllooming 30 sn, 140a tamamla, 01.10'da 240a tamamla
#bitiş: 02.18

Son düzenleme:
bu kahveyi içtim ben şubat ayında.. kavrum gününden 21 gün sonra yaptığım demleme notlarımda var..
kuru koku parfümsü, çiçeksi, sarı meyveler, kayısı, şeftali, gövde dolgun, yumuşak, kadifemsi, bitişi tatlı, aftertaste güçlü.
Ben de çok beğenmiştim, çok tatlı ve tarif ettiğiniz gibi bir kahveydi

Ben yavaş bir filtre kullandığım için biraz kalın öğüttüm. Aslında genel olarak başlangıç tarifimdi traditional ile. Kısmen kalın öğütüp, 4 döküş ile 3 dakikada bitirdim. Sıcaklığa bakmadım onu da yükseltirim. Yarın inceltip deneyeceğim. Enteresan olan şey kahvede hiç bitterlik yoktu fakat baskın bir aroma da alamadım. Duruma göre güncellerim teşekkürler :)

oldfriend2021

Kodu yüzde 30 indirim veriyormuş.

1633353240321.png

şöyle bir kampanya sayesinde 5 euroya kahve alabiliyorsunuz.

1670742538156.png

Slurp'in sitesine ve kampanyalarına bakmak için girdim bir baktım ki Turkey seçilmiyor :S acaba bende mi sorun var yoksa ciddi ciddi Türkiye'yi engellemişler mi ?

Geçenlerde buradan 3x200gr şeklinde kahve aboneliği başlattım ve aynı kahveden 400gr ve 200gr olmak üzere iki seferde gönderim yaptıkları için iki kez gümrük vergisi ödemek durumunda kaldım. Espresso yapmıyorsam aynı kahveden 600gr almak istemem. Ayrıca aynı kahveyi ne amaçla 2 parti halinde ve aynı fatura ile gönderdiler anlayamadım. Kahve de gayet sıradan bir Brezilya kahvesiydi. Sonuç olarak derhal aboneliği bitirdim. Sonrasında ptt ile benzer bir gönderi geldi ama onu kabul etmedim. (Belki başka bir yerdendir ama aynı ülkeden geldiği için para ödeyip teslim almadım) Rare serisini bilemem ama standart filtre aboneliğinin bir anlamı yok bana göre. Tr'ye gönderim yapmayacaklarsa da bunun bir kayıp olduğunu düşünmüyorum.

Geri