Sağlam gelmeme ihtimaline karşı cam ürün almaya çekiniyorum biraz. Bu şekilde bir cam alışverişi tecrübeniz oldu mu yurt dışından?Kahve sürahisi. Kargo dahil 10-11 dolara bulmak mümkün.
Sürahi aldım. Sapasağlam tertemiz geldi. Paketi açarken video çekersiniz kırılmışsa satıcı veya aliexpress iade eder ücreti.Sağlam gelmeme ihtimaline karşı cam ürün almaya çekiniyorum biraz. Bu şekilde bir cam alışverişi tecrübeniz oldu mu yurt dışından?
Üretici ve satıcıya göre değişiyor. Cold drip aleti almıştım, çok güzel köpüklü pakette gelmişti. Kırılma ihtimali yoktu ürünün.Sağlam gelmeme ihtimaline karşı cam ürün almaya çekiniyorum biraz. Bu şekilde bir cam alışverişi tecrübeniz oldu mu yurt dışından?
07.09'da verdim siparişi Leshu'dan, 11.09'dan beri "Item is at agent warehouse" olarak görünüyor.01.09'da Leschu'dan TM-C2 sipariş vermiştim. 06.09'dan beri "Item is at agent warehouse" olarak bekliyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Kenafir gözler var bizim değirmenlerin üzerinde07.09'da verdim siparişi Leshu'dan, 11.09'dan beri "Item is at agent warehouse" olarak görünüyor.
Yanwen deposunda ürünler. Artık ne zaman yola çıkarsa, belki 3 saate uçağa biner, belki 3 haftaya orada olur hala.
Arada bazen oluyor böyle yavaşlıklar. Aynı üründen 5 dk ara ile iki tane alınca bile birisinin 2 hafta, birisinin 2 ayda geldiği bile olabiliyor. Elbet birgün gelirKenafir gözler var bizim değirmenlerin üzerinde![]()
Track24, parcelsapp heryerden takip ediyorum. Neredeyse depoyu arayıp soracağım "ne oldu, niye bekletiyorsunuz, bir sorun mu var, çözelim" diye.Track24 uzerinden daha detayli takip edebilirsiniz
"Item departed from origin" olarak güncellendi. Bizim ürünler yola çıkıyor galiba sonunda.Kenafir gözler var bizim değirmenlerin üzerinde![]()
Satıcıdan satıcıya değişiyor kargo olayı.Yahu özendim, Aliexpress yükledim, TM-C2 baktım. 300 TL kargo ücreti koyuyor üzerine, nasıl olacak ki o iş![]()
Türkiye'de şu anki indirimli fiyatından 60 lira daha ucuza geliyor vergiyi ekleyinceVergiyi de hesaplamayı unutmayın bütçenizde. Postacı amca getirince tahsil ediyor.
X lira gümrük çıkmış benim değirmene. 450ye gelmiş oldu. 500e garantili var mıydıTürkiye'de şu anki indirimli fiyatından 60 lira daha ucuza geliyor vergiyi ekleyincePek de fark etmiyormuş