• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Silinsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FEROJİS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kahve sürahisi. Kargo dahil 10-11 dolara bulmak mümkün.

Bu arada başlığı "aliexpress ürün önerisi" vb. şeklinde düzeltirseniz daha iyi olur. Başlık yanlış anlaşılabilir.

Sağlam gelmeme ihtimaline karşı cam ürün almaya çekiniyorum biraz. Bu şekilde bir cam alışverişi tecrübeniz oldu mu yurt dışından?
Üretici ve satıcıya göre değişiyor. Cold drip aleti almıştım, çok güzel köpüklü pakette gelmişti. Kırılma ihtimali yoktu ürünün.

01.09'da Leschu'dan TM-C2 sipariş vermiştim. 06.09'dan beri "Item is at agent warehouse" olarak bekliyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

01.09'da Leschu'dan TM-C2 sipariş vermiştim. 06.09'dan beri "Item is at agent warehouse" olarak bekliyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
07.09'da verdim siparişi Leshu'dan, 11.09'dan beri "Item is at agent warehouse" olarak görünüyor.

Yanwen deposunda ürünler. Artık ne zaman yola çıkarsa, belki 3 saate uçağa biner, belki 3 haftaya orada olur hala.

Kenafir gözler var bizim değirmenlerin üzerinde :LOL:
Arada bazen oluyor böyle yavaşlıklar. Aynı üründen 5 dk ara ile iki tane alınca bile birisinin 2 hafta, birisinin 2 ayda geldiği bile olabiliyor. Elbet birgün gelir :)

Track24 uzerinden daha detayli takip edebilirsiniz
Track24, parcelsapp heryerden takip ediyorum. Neredeyse depoyu arayıp soracağım "ne oldu, niye bekletiyorsunuz, bir sorun mu var, çözelim" diye.

Yahu özendim, Aliexpress yükledim, TM-C2 baktım. 300 TL kargo ücreti koyuyor üzerine, nasıl olacak ki o iş 😳

Vergiyi de hesaplamayı unutmayın bütçenizde. Postacı amca getirince tahsil ediyor.

Vergiyi de hesaplamayı unutmayın bütçenizde. Postacı amca getirince tahsil ediyor.
Türkiye'de şu anki indirimli fiyatından 60 lira daha ucuza geliyor vergiyi ekleyince 😄 Pek de fark etmiyormuş

Geri