• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

☕Kafein Kültür x Kahve Kulübü Buluşması ve Atölyesi - 26 Mart Pazar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çift olarak plan yaptım ama durum değişirse yazarım tekrar.

Çift olarak katılacağım ben de

Dostlar merhaba,

Etkinlik için belirlenen kontenjan 20 kişi x 2 şu an için dolmuş olarak gözüküyor.

Etkinlik kapsamında ismini yazdıran 20 kişiden küçük bir ricamız bulunacaktır. Bu etkinlik için tek mi yoksa çift mi etkinlik alanına geleceğinizi bizlere bildirebilirseniz sizlerden açılacak kontenjan dahilinde forum üyelerini etkinliğe davet edebiliriz.

Bunun haricinde gelemeyecek olan dostlarımızın da aynı sebeplerle bizlere katılamayacak olduklarını belirtmelerini rica ediyoruz.

Online katılım için şu an bir sınır bulunmamakla beraber buradan sonra da "İsim Soy isim, Sipariş Kodum: #..., Online Katılıyorum." yazmaya devam etmenizi rica ederim.
Çift olarak geleceğim

Tek geleceğim

cift gelecegim

Son düzenleme:
Merhabalar,

Şu an için 5 adet tek kontenjanımız mevcuttur. Bu dönemki alıma katılmış ve 29 Ocak günü gerçekleştirilecek etkinliğe yüz yüze katılmak isteyen dostlarımın bilgisine sunarım.

"İsim Soy isim, Sipariş Kodum: #..., Katılıyorum."

Son düzenleme:
Merhabalar,

Şu an için 3 adet tek kontenjanımız mevcuttur. Bu dönemki alıma katılmış ve 29 Ocak günü gerçekleştirilecek etkinliğe yüz yüze katılmak isteyen dostlarımın bilgisine sunarım.

"İsim Soy isim, Sipariş Kodum: #..., Katılıyorum."

Bener Ergüvenoğlu, Sipariş Kodum: #9639, Katılıyorum

(tek kontenjan), teşekkür ederim

Dostlar merhaba,

Etkinlik için belirlenen kontenjan 20 kişi x 2 şu an için dolmuş olarak gözüküyor.

Etkinlik kapsamında ismini yazdıran 20 kişiden küçük bir ricamız bulunacaktır. Bu etkinlik için tek mi yoksa çift mi etkinlik alanına geleceğinizi bizlere bildirebilirseniz sizlerden açılacak kontenjan dahilinde forum üyelerini etkinliğe davet edebiliriz.

Bunun haricinde gelemeyecek olan dostlarımızın da aynı sebeplerle bizlere katılamayacak olduklarını belirtmelerini rica ediyoruz.

Online katılım için şu an bir sınır bulunmamakla beraber buradan sonra da "İsim Soy isim, Sipariş Kodum: #..., Online Katılıyorum." yazmaya devam etmenizi rica ederim.
merhaba, ben de çift olarak geleceğim

Eğer hala yer varsa +1'im ile beraber katılmak isterim.

"Can Ortak, Sipariş Kodum: #8975, Katılıyorum"

Geri