• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Specialty Coffee Espresso Set %25 indirimle sizlerle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.Yavuz

Barista
İsim
Serkan Yavuz
Daha fazla  
İsim
Serkan Yavuz
Değirmen
Mahlkönig
Twitter
sezycoffee
Herkese merhaba. Uzun süredir sizlerden gelen istekler doğrultusunda, sizlerin de tavsiyeleriyle seçtiğimiz altı single origin kahvemizin espresso yorumlarını merak edenler için 6x250 gram farklı kahvemizden oluşan Sezy Specialty Coffee Espresso Set sonunda sizlerle :)

1- Rwanda Gatsibo
2- Indonesia Frinsa Edun #2
3- Peru El Limon
4- El Salvador Cosecha
5- Ethiopia Sidamo Gr-1
6- Colombia Supremo Medellin

Kahvelerinden oluşan setimiz toplam 1350 TL yerine Espresso Set %25 özel indirimiyle 1000 TL olarak beğeninize sunulmuştur. Şimdiden herkese afiyet olsun :)

SEZY SPECIALTY COFFEE ESPRESSO SET

Filtre kahve severler için de set yapma planınız var mı?

Sezy zaten herkese yardımcı oluyor 4 al 3 öde kampanyası yıl boyunca var birlikte deneyelim iki ayda bir oluyor. Adam daha napsın?
Kavurucu taş mı yesin?😆
galiba biraz sorun bende. başlığı görünce sorayım dedim, sonra yılın en iyi kahvecisi başlığında da çok seven olduğunu gördüm. ben kaçırmışım, daha sıkı takip etme zamanı 😅

Sezy zaten herkese yardımcı oluyor 4 al 3 öde kampanyası yıl boyunca var birlikte deneyelim iki ayda bir oluyor. Adam daha napsın?
Kavurucu taş mı yesin?😆
4 al 3 öde nasıl oluyor ben yıllardır sezy'den alışveriş yaparım hiç görmedim, dikkatimi çekmedi belki de

4 al 3 öde nasıl oluyor ben yıllardır sezy'den alışveriş yaparım hiç görmedim, dikkatimi çekmedi belki de
Kahve için söylüyorum 250 Gr fiyatının üç katı 1 kg fiyatı oluyor (1kg=4×250 gr) olduğundan.
Sitede herhangi bir kahvede ağırlık fiyatlarına bakabilirsiniz.

Kahve için söylüyorum 250 Gr fiyatının üç katı 1 kg fiyatı oluyor (1kg=4×250 gr) olduğundan.
Sitede herhangi bir kahvede ağırlık fiyatlarına bakabilirsiniz.
Sonuç olarak tek çeşit kahve alabiliyorsunuz o yüzden ben onu pek saymıyorum. Kullanıyorum evet ama indirim yapılmış havası vermiyor :)

38393 sipariş numarasıyla bu güzel espresso setini aldım. Espresso severler olarak böyle setleri görmek sevindirici bizim açımızdan, umarım ileride de devamı gelir bu espresso setlerinin. Daha önce filtre kavrum çekirdek kahvelerinizden güzel espresso çıktıları aldığım da oldu ama yoğun gövdeli-kremalı espressolar için espresso kavrum çekirdekler hem daha uygun hem de çözünmesi daha kolay. Kampanya için teşekkürler, elinize sağlık.

Son düzenleme:
Sezy'nin espresso setinden ilk El Salvador Cosecha çekirdeğiyle açılışı yaptım, son 40 gramı kaldı, yoğun gövdeli klasik espresso sevenler için güzel tercih, kavrumu da gayet güzel ayrıca defect çekirdeklere de hiç rastlamadım, emeğinize sağlık @S.Yavuz

Ekli dosyalar

• IMG_7273.jpeg
    IMG_7273.jpeg
    169.4 KB · Görüntüleme: 53
Sezy'nin espresso setinden ilk El Salvador Cosecha çekirdeğiyle açılışı yaptım, son 40 gramı kaldı, yoğun gövdeli klasik espresso sevenler için güzel tercih, kavrumu da gayet güzel ayrıca defect çekirdeklere de hiç rastlamadım, emeğinize sağlık @S.Yavuz
Afiyet olsun :)

Geri