• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sezy Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son siparişimdeki 5 kahvenin 4ünden memnun kaldım, lakin Honduras Caballero paketinden sürekli quaker ve yer yer yağlanmış çekirdekler çıkıyor, çok heterojen bir görünüm var. Yer yer böcek yeniği dahi var. Diğer kahveler o kadar homojen ki bu paket direkt ben buraya ait değilim diyor. Ve 725 lira ile seçkilerindeki en pahalı kahve bu.

Bu kahvede böyle bir şeyle karşılaşan başkası var mıdır?

Toplu alımdan aldığım kahvelerde genelde bir tıkanma problemi yaşıyorum. Kullandığım kağıt Hario Japon 100'lü paket. Tat ve aroma olarak hiçbir şikayetim yok, vaat ettiğini veren ve parasını hak eden bir alışveriş oldu benim için.

Toplu alımdan aldığım kahvelerde genelde bir tıkanma problemi yaşıyorum. Kullandığım kağıt Hario Japon 100'lü paket. Tat ve aroma olarak hiçbir şikayetim yok, vaat ettiğini veren ve parasını hak eden bir alışveriş oldu benim için.

Benim de demlemelerim görece uzun sürüyor, su tutuyor kahveler ama kolay kolay kötü fincan çıkmıyor. Lezzet olarak yukarıda bahsettiğim kahve dahil 5/5 ile memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Yanında her zaman ufak hediye göndermeleri de tatlı. Sadece Etiyopya'ları kaçırdığıma üzüldüm 😂

Geçen ay ki kahve alım etkinliğinde deneyimleme fırsatım oldu.
Eğer v60 gibi kahve aromasını yoğun bırakan yöntemlerle kahve demliyorsanız, en pahalı çekirdeklerden bile, yoğun bir is tadı alabilirsiniz. Kahve makinalarında yada hepsi bir arada makinalarda demleyenler için fiyat performans olabilir.

Geri