• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Selamün aleyküm bursadan fatih

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fat32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fat32

Yeni Üye
İsim
Fatih
Daha fazla  
İsim
Fatih
Frencpress ile başladığım serüvene espresso latte capicino ile devam etmeye çalışıyorum daha yeniyim gaggia classic evo 2023 bir makinam var PID kontrol sistemini kendim uyguladım Ali express ten aldığım ürünlerle mazzer mini değirmenim mevcut escobarista terazim var (en kısa zamanda değiştirmem gerekiyor)molent pocket el değirmeni var denemeler yapıyorum hala istediğim süt köpüğünü yakalayamadım espressolarim çok acı oluyor çoğu zaman farklı farklı kahvler alıyorum öğütüm dereceleri gramlarla oynuyorum damak zevkime uygun kahve yi bulana kadar uğraşıcam burayada değerli işin ehli arkadaşlar dan bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak için kendimi geliştirmek için katıldım. Biraz bu ekipmanlar ile
yol alinca daha profesyonel ekipmanlara yönelmek istiyorum

Geri