DaunterM
Arkadaşlar cidden mi ya?
- İsim
- Mustafa Yıldıran
bilin bakalım kim limana yanaşan geminin mallarına talip ahahah.
Bu başlık şöyle bir dursun. Değerlenir.
Bu başlık şöyle bir dursun. Değerlenir.
Araştırmalara başladık ahahahah.@TayfunTmr sana da bi sculptor almamız lazım![]()
Listede olmayan ben listeye eklendim sadece. Darlama seviyesini yukarı çekiyorumNoldu ya bi duyum mu var kaçırdık. Geldiler mi yoksa?
78S gerek yok yahu.Neden 64S peki? Sizi 64'te durduran neydi?![]()
@Globally Bizim bir gemi vardı limana yanaşan. Ne durumdayız? Yaz geldi t-shirt lazım olabilir. Yeni almayalım ahahahaha. (64s opsiyonlayınca ben)
20k ya t-shirt. Editörler iyi kazanıyormus vallah.@Globally Bizim bir gemi vardı limana yanaşan. Ne durumdayız? Yaz geldi t-shirt lazım olabilir. Yeni almayalım ahahahaha. (64s opsiyonlayınca ben)
Hahahah. Ben de 64S yerine 78S alsaydım keşke diyordum. 78S satan birini bulursanız benim 64S'le beraber üstüne para verebilirim. Üçgen biçiminde takacağız..78S gerek yok yahu.
espresso için candır 64s
O pişmanlık bende de oldu lanet olsun. T-shirt bari büyük olsa.Hahahah. Ben de 64S yerine 78S alsaydım keşke diyordum. 78S satan birini bulursanız benim 64S'le beraber üstüne para verebilirim. Üçgen biçiminde takacağız..
@RedRightHandHahahah. Ben de 64S yerine 78S alsaydım keşke diyordum. 78S satan birini bulursanız benim 64S'le beraber üstüne para verebilirim. Üçgen biçiminde takacağız..