Merhabalar,
Yaklasik 18 ay once Almanya’dan yanimda getirdigim Breville espresso makinam ile 15 ay once aldigim Sage Smart Grinder Kahve Ogutucumu, ekstra aksesuarlarla birlikte, sene basinda Sage Barista Pro’ya gecis yaptigim icin satiliga cikariyorum.
Espresso makinasi yeni baslayan kahve tutkunlari icin hem espresso hem sutlu varyasyonlar icin oldukca iyi bir giris makinasi. Kozmetik ve/veya baska bir sorunlari yoktur.
Sage SCG820 kahve ogutucusu zaten kendini kanitlamis, fiyat performans anlaminda alaninin en iyilerinden.
Birlikte satista olan ekipman ve aksesuar listesi su sekildedir:
++ ekstralar
Toplu fiyat- 17,500 TL.
Istanbul icinde elden teslim etmek istiyorum.

Yaklasik 18 ay once Almanya’dan yanimda getirdigim Breville espresso makinam ile 15 ay once aldigim Sage Smart Grinder Kahve Ogutucumu, ekstra aksesuarlarla birlikte, sene basinda Sage Barista Pro’ya gecis yaptigim icin satiliga cikariyorum.
Espresso makinasi yeni baslayan kahve tutkunlari icin hem espresso hem sutlu varyasyonlar icin oldukca iyi bir giris makinasi. Kozmetik ve/veya baska bir sorunlari yoktur.
Sage SCG820 kahve ogutucusu zaten kendini kanitlamis, fiyat performans anlaminda alaninin en iyilerinden.
Birlikte satista olan ekipman ve aksesuar listesi su sekildedir:
- Breville Espresso Makinasi VCF125 Mini Barista (58mm, + kendi sut cezvesi)
- Sage Smart Grinder Pro SCG820 (+kendi aksesuarlari)
++ ekstralar
- 58mm dipsiz portafilter ve sepeti (kendimce kullanirken cok verim alamadim),
- 58mm ile uyumlu IKAPE cift tarafli dagitici ve tamper,
- 58mm ile uyumlu kahve dozaj halkasi,
- 58mm NEOZA kahve suzgeci.
Toplu fiyat- 17,500 TL.
Istanbul icinde elden teslim etmek istiyorum.