• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık SATILIK - Breville VCF125x Mini Barista + Sage Smart Grinder Pro SCG820 + 58mm Aksesuarlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aa9580
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
17,500

aa9580

Yeni Üye
İsim
Alp
Daha fazla  
İsim
Alp
Merhabalar,

Yaklasik 18 ay once Almanya’dan yanimda getirdigim Breville espresso makinam ile 15 ay once aldigim Sage Smart Grinder Kahve Ogutucumu, ekstra aksesuarlarla birlikte, sene basinda Sage Barista Pro’ya gecis yaptigim icin satiliga cikariyorum.

Espresso makinasi yeni baslayan kahve tutkunlari icin hem espresso hem sutlu varyasyonlar icin oldukca iyi bir giris makinasi. Kozmetik ve/veya baska bir sorunlari yoktur.

Sage SCG820 kahve ogutucusu zaten kendini kanitlamis, fiyat performans anlaminda alaninin en iyilerinden.

Birlikte satista olan ekipman ve aksesuar listesi su sekildedir:
  • Breville Espresso Makinasi VCF125 Mini Barista (58mm, + kendi sut cezvesi)
  • Sage Smart Grinder Pro SCG820 (+kendi aksesuarlari)

++ ekstralar
  • 58mm dipsiz portafilter ve sepeti (kendimce kullanirken cok verim alamadim),
  • 58mm ile uyumlu IKAPE cift tarafli dagitici ve tamper,
  • 58mm ile uyumlu kahve dozaj halkasi,
  • 58mm NEOZA kahve suzgeci.
Tum ekipmanlar birlikte satiliktir ve resimleri ekte gorebilirsiniz.

Toplu fiyat- 17,500 TL.
Istanbul icinde elden teslim etmek istiyorum.

image0.jpeg
image1.jpeg
image2.jpeg
image8.jpeg
image9.jpeg
image10.jpeg

Tamamdır, çok teşekkürler ilginiz için bütçemi ayarlayabilirsem size geri dönüş yapmaya çalışıcağım.İyi akşamlar dilerim.

Merhabalar, sadece Sage öğütücü ve tamper vb. eşyalar için fiyatlandırmanız nedir acaba?

Ayri ayri satmayi dusunmuyordum aslinda ama bu sekilde dusunebilirsiniz:
1-Kahve Makinasi: 8,000TL
2-Sage Ogutucu: 9,000TL
3-Aksesuarlar: 1,000TL

Aksesuarlar ile birlikte 1’i veya 2’yi almak isterseniz 500 TL daha indirim yapabilirim.

3’unu beraber almak isterseniz son fiyat, 17,000 TL olur.

Faturasini yeni buldum, detaylar buradan gorulebilir. Gaggia uygunlugundan emin degilim.
58mm Breville ve Sage icin kullanilan 3 kulakli pf lerden - 2 kulakli degil onu soyleyebilirim.

Ekli dosyalar

• IMG_7985.jpeg
    IMG_7985.jpeg
    48.2 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_7987.jpeg
    IMG_7987.jpeg
    118.5 KB · Görüntüleme: 22
Geri