Yine kendi üslübunuzda çok güzel şeyler yazmışsınız. Doğrudan hakaret, saldırı olmadıkça iğnelemeyi bazı insanlar kaldırır, bazıları kaldıramaz. Ben kaldırabilen taraftayım ama şu son cümleniz az çok beni tanıyorsanız biraz peşin hükümlü olmuş.
52 haftadır belki de dünyada örneği olmayan bir iş yapıyorum (İsmail ile beraber). Türkiye'de nitelikli kahvenin gelişimi ve firmaların son kullanıcı ile bağlarını kuvvetlendirmek adına gönüllü olarak her hafta canlı programlar yapıyorum, bir sürü ekipman inceliyorum. 7/24 külüpten, instagramdan, youtube'dan gelen sorulara cevap vermeye çalışıyorum. Scott Rao, James Hoffman gibi kişiler ile konuşup, Türkiye'deki kahve kültürünü ve nitelikli kahvenin yükselişini anlatıyorum. Festivallerde program yapıyorum. Bu kulübün kurucularından olduğumu ve burada paylaştıklarımdan bahsetmiyorum bile. Bunların hepsi de gönüllü ve maddi gelir olmadan yapılan şeyler.
O yüzden "forum kullanıcıların hoşuna gidecek bir şeyler" yazma çabam olamaz, düşündüğüm şey neyse onu yazıyorum. Değerlendirmesini yapmak, beğenmek/beğenmemek herkesin kendi takdiridir.
Siz de iğneleme yerine benim harcadığım kadar zaman harcarsanız, daha güzel yerlere gelebiliriz. Haklı olsanız bile sadece eleştirmek ile olmuyor. Birilerinin elini taşın altına sokması lazım.