• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sanal Baharat En İyi Çekirdekler Oylaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Colove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Filtre kahve için en beğendiğim Sanal Baharat çekirdekleri

• Kahve Çekirdek Gurme Blend

• Blend Kahve Kavrulmuş -Harman

• Costa Rica Tarrazu

• Honduras Shg Ep

• Honduras Anaerobic Natural El Jardin

• Monteblanco Nectar Citrilus

• Guatemala Nitro Anaerobic Natural

• Kahve Etiyopya Limu

• Sumatra Mandheling Kahve Kavrulmuş

• Etiyopya Sidamo Gr4 Kavrulmuş Kahve

• Kahve Etiyopya Djimmah Kavrulmuş Kahve

• Santos Fine Cup Arabica Kahve

• Etiyopya Yirgacheffe Gr2 Kavr. Kahve

• Etiyopya Sidamo Gr2 Kavrulmuş Kahve

• Kahve Çekirdek Gurme Blend

• Geisha Colombia Monteblanco 250 Gr

• Panama Los Naranjos Natural

• Yirgacheffe Gr1 Natural

• Sidra Bourbon Colombia Monteblanco

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Colove

Barista
İsim
Faruk
Daha fazla  
İsim
Faruk
Oy verdikten sonra sonuçlar gösterilecektir.

Sanal Baharat firmasının çekirdekleri arasında filtre kahve için deneyimlediğiniz en güzel 3 çekirdek hangisidir?

En az 1, en fazla 3 adet seçim yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Geisha kalmamış sanırım. Forumda bir yorumda yerlerine yeni kahve gelecek deniyordu. İkisinden birinin stoğu olsa da deneyimlesek

son siparişimdeki geisha, sidra ve sidamo gayet iyiydi.

Karpuzlu Monteblanco güzel bir co-fermente mi? Kimileri yapay kalıyor, kimileri tam uyum içinde oluyor.

Kardeşime Aroma master aldırmam hasebiyle kahvelerini almak da bana düştü. İlk bu başlıktan bakayım dedim. Güncel haliyle ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?

Karpuzlu Monteblanco güzel bir co-fermente mi? Kimileri yapay kalıyor, kimileri tam uyum içinde oluyor.
İçtiğim en kötü şeylerden biriydi. En son dün cold brew denedim, evde kimse içemedi yine.

Kardeşime Aroma master aldırmam hasebiyle kahvelerini almak da bana düştü. İlk bu başlıktan bakayım dedim. Güncel haliyle ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?

Gurme Blend klasik sevenler için iyi bir seçenek. Toplu tüketim yaptığımız günlük demlemelerde iyi sonuç çıkıyor ama dümdüz bir kahve.

Santos finecup Türk kahvesi olarak tüketiyorum ,tavsiye konusu farklı olsada deneyimleyen kişiler hoş içim olduğunu ifade ediyorlar.

Espersso için de anket genişletilebilir mi yoksa da espersso için tavsiyesi olan varmı

Son düzenleme:
Geri