Geisha Colombia Monte Blanco var ama mesajları düzenleyemediğim için şu an ekleyemiyorum. Daha eklenecek 1 veya 2 çekirdek var.Geisha kalmamış sanırım. Forumda bir yorumda yerlerine yeni kahve gelecek deniyordu. İkisinden birinin stoğu olsa da deneyimlesek
İçtiğim en kötü şeylerden biriydi. En son dün cold brew denedim, evde kimse içemedi yine.Karpuzlu Monteblanco güzel bir co-fermente mi? Kimileri yapay kalıyor, kimileri tam uyum içinde oluyor.
Kardeşime Aroma master aldırmam hasebiyle kahvelerini almak da bana düştü. İlk bu başlıktan bakayım dedim. Güncel haliyle ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
Şuan gesha var bi duzgun çekirdekKardeşime Aroma master aldırmam hasebiyle kahvelerini almak da bana düştü. İlk bu başlıktan bakayım dedim. Güncel haliyle ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
Şimdi mümkün.Oy kullanmadan sonuçları görmek mümkün değil mi? Son yıllarda hiç sanalbaharat alışverişim olmadığı için, oy veripte yanlış yönlendirme yapmak istemem
Espresso için ayrı bir anket açabiliriz eğer talep varsa.Espersso için de anket genişletilebilir mi yoksa sa espersso için tavsiyesi olan varmı
Espresso için de ayrı bir anket açılırsa çok yararlı olacağını düşünüyorum. Bu, benim gibi Sanalbaharat firmasını ilk kez deneyimleyecek olan kişiler için yol gösterici olacaktır.Espresso için ayrı bir anket açabiliriz eğer talep varsa.