• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sage - SES876 THE BARİSTA express impres espresso MAKİNESİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bulut

Üye
İsim
Bulut
Daha fazla  
İsim
Bulut
Bu ürünü almayı düşünüyorum. Basit bir modelle başlamıştım artık daha prof bi makine kullanmak istiyorum. Sizce alınır mı fikir sahibi olan arkadaşlar lütfen yazabilir mi?

Herkese selamlar,

Bu model enplus'ta ciddi indirime girmiş.
Almayı düşünebilirim ancak sizin görüşünüz çok kıymetlli.
Alırsam bütçemi zorlayarak alacağım. Yardımınızı rica ederim.

Ben almaktan vazgeçtim daha manuel bi ürüne yönelmek istiyorum tamp’ı kendim yapmak istiyorum vs bu kadar otomatik çok hoşuma gitmeyeceğine karar verdim

Ben almaktan vazgeçtim daha manuel bi ürüne yönelmek istiyorum tamp’ı kendim yapmak istiyorum vs bu kadar otomatik çok hoşuma gitmeyeceğine karar verdim
Hocam cihazın böyle bir özelliği var ama sanırım isteğe bağlı olarak kullanabiliriz. Yani manuel olarak da ilerlenebiliyor diye biliyorum.

Barista express kampanyası görünce yeni versiyon olduğu farkettim özellikle 9 bar basınç, tamp, ve öğütüm derecesi daha fazla görünüyor. Kullanan kimse var mıdır?

Ekli dosyalar

• 1711448171127.png
    1711448171127.png
    438.6 KB · Görüntüleme: 62
Bu ürünü almayı düşünüyorum. Basit bir modelle başlamıştım artık daha prof bi makine kullanmak istiyorum. Sizce alınır mı fikir sahibi olan arkadaşlar lütfen yazabilir mi?
Ben de express impress almayı düşünüyorum, güzel makina. Express ile express impress modelleri arasındaki fiyat farkı TR'de neredeyse birebir; yurtdışında ise %20 gibi.

Şu anda kullandığım cihazdır kendisi. sorusu olan arkadaşlar varsa cevaplarım 👍🏼

Ben de bu başlığı ilk açtığımda fikir değiştirmiştim sonra tekrar almak istedim ve 6 aydır kullanıyorum. Sorularınızı yanıtlamak isterim ve bence gayet başarılı bir makina

Ben de bu başlığı ilk açtığımda fikir değiştirmiştim sonra tekrar almak istedim ve 6 aydır kullanıyorum. Sorularınızı yanıtlamak isterim ve bence gayet başarılı bir makina
Sizce templeme bölümü gerekli mi hocam eğer araştırdıysanız impres olanın düz express'den o bölüm dışında farkı var mı?

şu an kullandığım için şöyle söyleyebilirim. Düz expressten farkı tamper kısmı eğer çabuk kahve yapmak istiyorsanız aslında çok işe yarıyor. Eve arkadaşlar geldiğinde falan hızlıca birden fazla kahve yapabiliyorsunuz. Eğer keyif yapmak istiyorsanız tamper yapmak zorunda değilsiniz alıp kendiniz de tamper yapabilirsiniz. Tamamen tercih edilen bir durum bu. Hız kazanmak istiyor musunuz? Evetse impress alın önemli değil diyorsanız express alın

şu an kullandığım için şöyle söyleyebilirim. Düz expressten farkı tamper kısmı eğer çabuk kahve yapmak istiyorsanız aslında çok işe yarıyor. Eve arkadaşlar geldiğinde falan hızlıca birden fazla kahve yapabiliyorsunuz. Eğer keyif yapmak istiyorsanız tamper yapmak zorunda değilsiniz alıp kendiniz de tamper yapabilirsiniz. Tamamen tercih edilen bir durum bu. Hız kazanmak istiyor musunuz? Evetse impress alın önemli değil diyorsanız express alın
Teşekkürler yorumunuz için, tüm kahvelerimi sütlü tüketiyorum sizce pitcher performansı nasıl hocam? Latte art vs. yapmak için uygun mu?

Sizce templeme bölümü gerekli mi hocam eğer araştırdıysanız impres olanın düz express'den o bölüm dışında farkı var mı?
Hızdan öte portafiltre içindeki kahve dozajının belli düzeyde olup olmadığına göre size geri dönüş veren ışıklı bir seviye barı var. Bu sayede aldığınız shotlardaki hataları düzeltme doğru dozajı bulma gibi imkanlar sağlıyor. Her kahveye göre bu dozajlama değiştiği için ve hep aynı kahveye bağlı kalmıyorsanız, kendinizi geliştirmek için güzel bir özellik bence. İsrafı da azaltıyor.

Geri