Hocam cihazın böyle bir özelliği var ama sanırım isteğe bağlı olarak kullanabiliriz. Yani manuel olarak da ilerlenebiliyor diye biliyorum.Ben almaktan vazgeçtim daha manuel bi ürüne yönelmek istiyorum tamp’ı kendim yapmak istiyorum vs bu kadar otomatik çok hoşuma gitmeyeceğine karar verdim
İşte ilerleyebiliyoruz doğrudur ama işte o noktada bu kadar para kullanmayacağım özelliklere vermek biraz saçma gibi geldiHocam cihazın böyle bir özelliği var ama sanırım isteğe bağlı olarak kullanabiliriz. Yani manuel olarak da ilerlenebiliyor diye biliyorum.
Ben de express impress almayı düşünüyorum, güzel makina. Express ile express impress modelleri arasındaki fiyat farkı TR'de neredeyse birebir; yurtdışında ise %20 gibi.Bu ürünü almayı düşünüyorum. Basit bir modelle başlamıştım artık daha prof bi makine kullanmak istiyorum. Sizce alınır mı fikir sahibi olan arkadaşlar lütfen yazabilir mi?
Sizce templeme bölümü gerekli mi hocam eğer araştırdıysanız impres olanın düz express'den o bölüm dışında farkı var mı?Ben de bu başlığı ilk açtığımda fikir değiştirmiştim sonra tekrar almak istedim ve 6 aydır kullanıyorum. Sorularınızı yanıtlamak isterim ve bence gayet başarılı bir makina
Teşekkürler yorumunuz için, tüm kahvelerimi sütlü tüketiyorum sizce pitcher performansı nasıl hocam? Latte art vs. yapmak için uygun mu?şu an kullandığım için şöyle söyleyebilirim. Düz expressten farkı tamper kısmı eğer çabuk kahve yapmak istiyorsanız aslında çok işe yarıyor. Eve arkadaşlar geldiğinde falan hızlıca birden fazla kahve yapabiliyorsunuz. Eğer keyif yapmak istiyorsanız tamper yapmak zorunda değilsiniz alıp kendiniz de tamper yapabilirsiniz. Tamamen tercih edilen bir durum bu. Hız kazanmak istiyor musunuz? Evetse impress alın önemli değil diyorsanız express alın
Hızdan öte portafiltre içindeki kahve dozajının belli düzeyde olup olmadığına göre size geri dönüş veren ışıklı bir seviye barı var. Bu sayede aldığınız shotlardaki hataları düzeltme doğru dozajı bulma gibi imkanlar sağlıyor. Her kahveye göre bu dozajlama değiştiği için ve hep aynı kahveye bağlı kalmıyorsanız, kendinizi geliştirmek için güzel bir özellik bence. İsrafı da azaltıyor.Sizce templeme bölümü gerekli mi hocam eğer araştırdıysanız impres olanın düz express'den o bölüm dışında farkı var mı?