• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Sage SDC450 The Precision Brewer Thermal Filtre Kahve Makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan srkntmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
9.500

srkntmn

Barista
İsim
Serkan
Daha fazla  
İsim
Serkan
Espresso Makinesi
Lelit Anna PL41TEM PID
Değirmen
Comandante C40 Black, Eureka Mignon Perfetto
Ekipmanlar
Hario V60 02 Craft set,Güral Porselen V60 02,Origami,Epinox Kettle,Isı ayarlı Kettle,Timemore Black Mirror Tartı,Timemore server,Moccamaster
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Lüleburgaz
2023 yılı Kasım ayında Gelbura’dan alınmıştır.

Tahminen 10 kez demleme yapmışımdır,sonrasında hiç kullanmadım ve masamsa setup değişikliğine gideceğimden dolayı elimden cihazı çıkartıyorum.Hiçbir kozmetik kusuru yoktur.Sıfırdan farksız
durumdadır.

Tüm kutu içeriği,kendi orjinal kutusu durmaktadır.Kargo ile alıcı ödemeli şeklinde arzu edilen tüm kargo şirketleri ile gönderim yapabilirim

Alana şimdiden hayırlı olsun

.IMG_3236.jpegIMG_3242.jpegIMG_3243.jpegIMG_3237.jpegIMG_3240.jpegIMG_3239.jpeg

9.500 ile güncel..

8.750 ile güncel..

9.500 ile güncel

Konum neresi ve halen garanti mevcut mudur?

Konum neresi ve halen garanti mevcut mudur?
Konum Lüleburgaz.Kendi orjinal kutusu duruyor.

Geçen yıl kasım ayında Gelbura firmasından alındı.Yanında idoseDf 83 ve bir tanıdığım Lelit bianca da almıştı.Ben ödenek kısmını arkadaşa iletmiştim ve tek kalem üzerinden satınalmasını o yapmıştı.

Bu sebeple Sage’ye ait ekstra ayrı bir faturalandırma elime geçmedi.Ürünün kutu açılışı instagram sayfamda vardı,oradan tarihi teyit edebiliriz.Ürünü zaten sayılı kullandım.Öylece dolapta duruyor..

Konum Lüleburgaz.Kendi orjinal kutusu duruyor.

Geçen yıl kasım ayında Gelbura firmasından alındı.Yanında idoseDf 83 ve bir tanıdığım Lelit bianca da almıştı.Ben ödenek kısmını arkadaşa iletmiştim ve tek kalem üzerinden satınalmasını o yapmıştı.

Bu sebeple Sage’ye ait ekstra ayrı bir faturalandırma elime geçmedi.Ürünün kutu açılışı instagram sayfamda vardı,oradan tarihi teyit edebiliriz.Ürünü zaten sayılı kullandım.Öylece dolapta duruyor..
mesaj atiyorum hocam.

güncel..

Son düzenleme:
10.000 TL ile güncel..

güvenilir satıcı.

Günceldir.

Son düzenleme:
9.500 ile günceldir..

13.000 TL ile güncel…

Forum içi satılmıştır..

Geri