• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Sage BES810 Duo-Temp Pro ve 53mm espresso ekipmanları

Ürünün Fiyatı
.

rinoritze

Barista
Makine 3 Ekim 2023 amazondan alındı. Makinenin kendi kutusu mevcut. Temizleme tableti dışında kutunun içinden çıkan her şey duruyor.
  • Sage BES810 The Duo-Temp Pro
  • 1 adet NEOUZA dosing tunnel 53mm
  • 1 adet NEOUZA Calibrated Espresso Tamper V2 53,3 mm
  • 1 adet NEOUZA bottomless portafilter 53mm (içinden çıkan basket ile)

Ankara elden teslim veya diğer şehirler dahil kargoyla alıcı ödemeli gönderilir.

Ekli dosyalar

• IMG_4710 Large.jpeg
    IMG_4710 Large.jpeg
    66.9 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_4715 Large.jpeg
    IMG_4715 Large.jpeg
    46.6 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_4717 Large.jpeg
    IMG_4717 Large.jpeg
    56.9 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_4718 Large.jpeg
    IMG_4718 Large.jpeg
    63.6 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_4719 Large.jpeg
    IMG_4719 Large.jpeg
    47.9 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_4720 Large.jpeg
    IMG_4720 Large.jpeg
    35.1 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
Merhabalar hocam ekipmanlar ayrı satılıyor mu ?

Hocam merhaba,
Bende Ankara'da ikamet ediyorum dipsiz portafiltre ve ilave parçaları ayrı satmayı düşünür müsünüz ? Düşünürseniz fiyat verebilir misiniz ?
Teşekkürler
Merhaba, nadir de olsa hala shot alıyorum. O yüzden tunnel ve tamper'ı ayrı satmayı düşünmüyorum. Ama bottomless portafiltre'yi satabilirim.

Sıfırından %40 daha ucuz ile 600 liradan satabilirim elden teslim almak isterseniz

Merhaba, nadir de olsa hala shot alıyorum. O yüzden tunnel ve tamper'ı ayrı satmayı düşünmüyorum. Ama bottomless portafiltre'yi satabilirim.

Sıfırından %40 daha ucuz ile 600 liradan satabilirim elden teslim almak isterseniz
Hocam teşekkür ederim. Size sorduktan sonra amazondan almış bulundum. Cevabınızı gördüğümde almıştım.

Hocam tamper hariç diğer 2 aksesuarı gel anlaşalım ☺️ Ankara’da oturuyorum bende elden alabilirim

Hocam eğer isterseniz portafilter'i ayrı olarak satışa sundum. Ancak dediğim gibi diğer ekipmanlar lazım zira kız arkadaşım bazen latte istiyor nadir de olsa makineyi kullanıyorum. Tamper ve tunnel olmadan yapamam :D
Portafilterin son fiyatı nedir peki 🙄

Geri