• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sage barista express impress

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bulut

Üye
İsim
Bulut
Daha fazla  
İsim
Bulut
Merhaba herkese,
Kendime yeni bir makine aldım. Sage barista express impress modeli akış hızım çok hızlı dene Allah dene bir türlü doğru akışı bulamadım.
Makinenin tepesindeki öğütme başlığı ayarım 6
Kenardan fine ve course olan kısım ayarlanabilir 16 olarak ayarlı.
Kullandığım kahve şimdilik basit Starbucks kahvesi istediğiniz kadar harcayabilirim. Akış çok hızlı oluyor siz bu ürünü kullanıyorsanız eğer öğütme ayarını nasıl kullanıyorsunuz? Yani hızlıysa daha mı ince öğütmeliyim daha mı kalın

Ekli dosyalar

• IMG_1964.png
    IMG_1964.png
    209.7 KB · Görüntüleme: 81
bu makinenin harici öğütücüsünde iç ayar (sizde 6 olarak geçen) standart 4 olarak kullanırdım, 4’e alıp dış ayarı da 8-9 gibi başlayabilirsiniz

Merhaba, çekirdeğe göre değişmekle beraber iç öğütüm 5 , dış öğütümü 6 yaparak denemenizi tavsiye ederim. Benim ayarım bu şekilde ve bir çok çekirdek için idealdir.

Merhaba, çekirdeğe göre değişmekle beraber iç öğütüm 5 , dış öğütümü 6 yaparak denemenizi tavsiye ederim. Benim ayarım bu şekilde ve bir çok çekirdek için idealdir.
Fabrika ayarına çevirdim iç öğütüm 6 dış öğütüm 16 yaptım kahve olarak moliendo amalfi aldım taze akıştan memnun gibiyim 18 gram çekirdek 30 saniye 36 gram çıktı. Elimede şöyle bir tabloda geçti. Biiiiir tık daha yavaş olması için 1 ayar değiştiricem dıştan

Ekli dosyalar

• IMG_2109.png
    IMG_2109.png
    206.5 KB · Görüntüleme: 82
Hayırlı olsun. Bende uzun zamandır Sage Barista pro modelini kullanıyorum. Kahvelerin cinslerine göre öğütme ayarını ayarlamanız gerekiyor. düşük dereceler daha yavaş yüksek dereceler daha hızlı akış sağlıyor. (Bunları bilmediğinizi varsayarak yazıyorum. Biliyorsanız kusura bakmayın) Ek olarak iç ayarı ise en düşüğe ayarladım.

Arkadaşlar, bu makine için bottomless portafilter ve IMS basket arıyorum. Önerisi olan var mıdır? amazonda aslında buldum gibi orada bir 16-18 gr . bir de 18-22 gram arası olan iki çeşit var hangisini almak daha mantıklı 18gr. geçmiyorum aslında kararsız kaldım.

Geri