• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Rancilio Silvia V5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Batu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
23000

Batu

Üye
İsim
Batuhan
Daha fazla  
İsim
Batuhan
Değirmen
Comandante C40 MK4
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kozyatağı
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kadıköy
Rancilio Silvia E modelidir. Makinenin 2. sahibiyim. 2025 Mart Ayı'nda aldığımdan beri haftada 5 shot şeklinde rahat bir tempoyla kullandım. %80 sütlü içecek yaptım. Fonksiyonel olarak hiçbir sorunu bulunmuyor. Benden önceki sahibi yanlış hatırlamıyorsam 2018'de Espressoperfetto'dan almıştı, o da yalnızca haftasonu kullanmış. Daha yeni kireç çözücü ile kireç temizliğini yaptım. Pulycaff ile backflush yapıyorum. OPV'si 30 saniyede 125ml akacak şekilde ayarlandı, yaklaşık 9 bar pompa basıncına denk geliyor. Makinenin üretim tarihi Mayıs 2016. Çift kazanlı bir makineye geçiş sebebiyle, hem yer açmak hem de bütçeye katkıda bulunması amacıyla satıyorum.

Ekstralar:
- Orijinal Rancilio dipsiz portafiltre ve 21gr stock sepet (Pullman sepet kullandığım için 21gr sepet sıfırdır, Pullman'ı yeni makineye transfer edeceğim)
- Cafelat yeşil grup contası (orijinali duruyor)
- IMS RA200IM duş perdesi (orijinali duruyor)
- kör tapa
- Ahşap saplı bir tamper var, kullanmadığım için fotoğrafını çekmeyi unutmuşum

Dipsiz portafiltreyi şimdilik ayrı satmayı düşünmüyorum. İstanbul Kozyatağı Mahallesi'nde deneyip alabilirsiniz.

WhatsApp Image 2026-02-23 at 14.23.06.jpeg
WhatsApp Image 2026-02-23 at 14.23.05.jpeg
WhatsApp Image 2026-02-23 at 13.52.50.jpeg
WhatsApp Image 2026-02-23 at 14.23.05 (1).jpeg
WhatsApp Image 2026-02-23 at 16.54.12.jpeg

Ben de memlekette Rancilio Silvia V5 i kullanıyorum. Tank gibi bir makine. Çok seviyorum. Tekrar alırım gerekirse. Herkese tavsiye ederim.

Size sorabilir miyim, Profitec MOVE a geçince ne değişti? Elbette biraz daha az zahmetli. Ama süt köpürtmeyen kullanıcı için (yani dual boiler e ihtiyacı olmayan), fıncanda çok fark yaratıyor mu?

Şöyle ki Rancilio Silvia'ya alışınca her şey kontrol altında. Sıcaklık, basınç bile kontrol ediliyor bir şekilde.

Merhaba. Rancilio'da dediğiniz gibi belli bir rutin oluşturduktan sonra tekrar edilebilir fincanlar elde edilebiliyor. Bardakta çok büyük bir fark hissetmedim. OPV basıncını zaten bir kere ayarladım ve hiç dokunmadım. Sütlü içecek tüketmeyen biri için oldukça yeterli bir makine olduğunu düşünüyorum. Yalnız Move'da olup Silvia'da olmayan ön demleme özelliği eğer açık kavrum seviyorsanız fincanı etkileyebilir.

Silvia, yaşı gereği biraz analog kalıyor. Move'da birçok sensör ve OLED ekran kontrolleri bulunuyor. Bunların fincana bir etkisi olmasa da günlük kullanımda rahatlık sağlıyor.

Teşekkür ederim

3 Nisan'a kadar 23000TL ile güncel.

WhatsApp Image 2026-03-23 at 16.32.12 (1).jpeg

24500TL ile güncel.

23000 ile günceldir.

Geri