• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Probador Colectiva

Halka açık videsu paylaşılması yasak mı burada malum arkadaşın? İzlensin eelstrilsin diye yapmıyor mu bu işi ? Only fansi mı sizdirildi ne oldu ne bu tantana ?

Aman hocam eşşeğin aklında karpuz kabuğu kaçırmayın. Azıcık izlenme için o yola giren olur boş yere lotların tarlaların bet bereketi kaçmasın🙏

475 liralık la granada’sını denedim, ne yaptıysam is tadından kurtulamadım. çekirdeklerin bazıları simsiyah probador’dan ilk defa böyle bir kahve içiyorum. Ne yalan söyleyim biraz canım yandı. Bazı kupalar iyi çıkıyor bazıları isli belli ki çekirdekler homojen değil.

vav, 2 yıl sonra denenen ilk probador kahvesi.

bu kahveyi pacamara varyetesi olduğu için aldım. bir de el salvador kahveleri ile hala tanışma aşamasındayım. yanılmıyorsam bu denediğim 4. el salvador kahvesi.

yine eskisi gibi salı günü gönderim gerçekleşti. pakette kavrum tarihi yazmıyor, qr ile devam ettiklerini bildiğim için geçen hafta pazartesi kavrulmuş kabul ediyorum kahveyi :D

10 gün sonra ilk demlemeyi gerçekleştirdim. kavrumunda herhangi bir koyuluk algılamadım, tatsal profilde de isli bir tat gelmedi. güzel, memnun eden, biraz reçelimsi bir viskoziteyi andırdı. 3 kere demledim v60'ta. daha sonraki denemelerde başka bir şeyi de andırır mı, bakarız artık :D

kahve çekirdek boyutu fazlasıyla büyük geldi bana. bu kadar büyük taneli çekirdek aklıma 2 yıl önce aldığım kafein kültür'ün brezilya pink star'ı geldi. bu, ondan da büyük sayılır.

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    135.4 KB · Görüntüleme: 353
  • 2.JPG
    2.JPG
    155.2 KB · Görüntüleme: 354
Son düzenleme:
vav, 2 yıl sonra denenen ilk probador kahvesi.

bu kahveyi pacamara varyetesi olduğu için aldım. bir de el salvador kahveleri ile hala tanışma aşamasındayım. yanılmıyorsam bu denediğim 4. el salvador kahvesi.

yine eskisi gibi salı günü gönderim gerçekleşti. pakette kavrum tarihi yazmıyor, qr ile devam ettiklerini bildiğim için geçen hafta pazartesi kavrulmuş kabul ediyorum kahveyi :D

10 gün sonra ilk demlemeyi gerçekleştirdim. kavrumunda herhangi bir koyuluk algılamadım, tatsal profilde de isli bir tat gelmedi. güzel, memnun eden, biraz reçelimsi bir viskoziteyi andırdı. 3 kere demledim v60'ta. daha sonraki denemelerde başka bir şeyi de andırır mı, bakarız artık :D

kahve çekirdek boyutu fazlasıyla büyük geldi bana. bu kadar büyük taneli çekirdek aklıma 2 yıl önce aldığım kafein kültür'ün brezilya pink star'ı geldi. bu, ondan da büyük sayılır.
Bende sipariş vermeyi düşünüyordum, sitenin aktif olup olmadığını, sotokların güncel olup olmadığını düşünüyordum. İnstagram dan yazdım şuan için bi cevap verilmedi ama? Daha önce hiç sipariş vermediğim bi kavurucu

Bende sipariş vermeyi düşünüyordum, sitenin aktif olup olmadığını, sotokların güncel olup olmadığını düşünüyordum. İnstagram dan yazdım şuan için bi cevap verilmedi ama? Daha önce hiç sipariş vermediğim bi kavurucu
Sıkıntı olmaz , iyidir.

Valla Hocam Şuan bir sürü alternetif varken tercih edecegim kavurucu olmaz :D Çekirdek çeşitliligi bakımından Niji - Null - Williams Memnuniyet bakımından Clean Cup öneririm.

İlk kez denedim, 5x100. Beş çekirdekte de sıfır çaf, sıfır defekt, kavrumlar oldukça homojen ve hatasız. Ancak tatsal olarak sıradan buldum, kavrum tercihi safe diyebiliriz. Arkadaşların yaptığı eleştirileri bir noktada dikkate almış olmalarından kaynaklanıyor olabilir. Kenya veya Burundi gibi çekirdekler alsaydım daha ilginç şeyler çıkabilirdi belki, yani benim aldığım setten kaynaklanıyor olabilir. Kavurucu ile karşılaşsaydım "Bu kadar kavrulmuş tatların bulunduğu bir seçkiye gerek var mı?" sorusu üzerinden tartışabilirdik.

Not: Keramo bugüne kadar içtiğim en iyi Keramolardan biriydi.

Tahmini 3 yıldır kendilerinden kahve almıyordum, bugün mağazalarında kısa bir soluklanma şansım oldu. Yabancı bir barista arkadaş vardı, o kadar ilgili ve bilgiliydi ki cold brew içerken bir paket de kahve satın aldım. Kahve için de demleme tüyoları verdi, elimdeki kahve stoğunu bitirip, görseldeki kahveyi demlemek için sabırsızlanıyorum. Deneyen arkadaşların da tavsiyelerine açığım.

Ekli dosyalar

• IMG_0023.jpeg
    IMG_0023.jpeg
    168.4 KB · Görüntüleme: 160
İlk kez denedim, 5x100. Beş çekirdekte de sıfır çaf, sıfır defekt, kavrumlar oldukça homojen ve hatasız. Ancak tatsal olarak sıradan buldum, kavrum tercihi safe diyebiliriz. Arkadaşların yaptığı eleştirileri bir noktada dikkate almış olmalarından kaynaklanıyor olabilir. Kenya veya Burundi gibi çekirdekler alsaydım daha ilginç şeyler çıkabilirdi belki, yani benim aldığım setten kaynaklanıyor olabilir. Kavurucu ile karşılaşsaydım "Bu kadar kavrulmuş tatların bulunduğu bir seçkiye gerek var mı?" sorusu üzerinden tartışabilirdik.

Not: Keramo bugüne kadar içtiğim en iyi Keramolardan biriydi.
Keramo bence de çok güzel son zamanlarda çileği bu kadar yoğun hissetmemiştim hiçbir kahvede.

Bende afrika deneme seti aldim. Kenya burundi etiyopya var. Kokusu guzel aksam demleyip sonuclarini yazarim.

Bu ayarda uygun fiyatli baska kavucurular var mi bildiginiz ? Light roast meyve cicek floral afrika kavrumu yapan. Tetradan ethiophia oromia aldim uygun fiyatli diye ancak ticari kahve cikinca iade ettim.

Geri