• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

portafiltreden çıkan kahve kekini ne yapıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan odyofil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

odyofil

Barista
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Flair 58+
Değirmen
Eureka Mignon Zero
Ekipmanlar
Soy C1G cezve, Chemex metal filtre, V60 porselen- Cafec TH-1 kağıt, Kalita Wave 155, French Press, Moka Pot, Subminimal Nanofoamer PRO,
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kartepe
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Değirmendere, Halıdere
Bir başka videoyla cevaplayayım.

Bir tanesini bile çöpe atmamıştım. Kompost veya doğrudan bitkilerin toprağına gidiyordu. En çok domates, salatalık ve güller sevdi.
Aslında Türk kahvesi telvesi yemeye alışık olduğumuzdan espressonunkini de yemek aklımdan geçmişti ama elim varmamıştı şimdiye kadar😋:ROFLMAO:

Güneşte kurutup bir küllüğün içinde yakarsanız iyi bir sivrisinek kovucu oluyor. Türk kahvesi telvesinde denedim ancak espresso kekinde de yapılabilir diye düşünüyorum.

Ben genelde bitkilerin topraklarında kullanıyorum ama sivrisinek kovucu olarak da kullanılabilir 👍🏼

bir sefer internette görüp bitkinin birinin dibine koydum fakat sonra asitinden mi artık bilmiyorum bitki öldü gitti :(

Bir başka videoyla cevaplayayım.

v60 demleme ile hazırladığım versiyondan iyi sonuç alamadım, şekerli çamur gibiydi. Alkolsüz yapmak isteyenlerin bu eziyete katlanmasına razı değilim çünkü 2 günde tüketmeniz gerekecek. Alkollü yapacak olanlara ise filtreleme aşamasında bol sabırlar dilerim.

Kurutunca araç için koku oluyor bir poşete koyup deneyin

Geri