• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

pixapresso

Davet için teşekkür ederim. Adres Bursa ama yaz dönemi Asos'ta geçiriyorum. İzmir'e yolum düşerse tanışırız inşallah. Ben de beklerim bu taraflara gelirseniz.
Pixa'nın cazip tarafı konforu ve rahatlığı gözüküyor. Tam da kafamdaki sorulara cevap niteliğinde yazmışsınız teşekkürler. Alırsam şayet benim kullanımımda araba, seyahat vs için olacak. Yaz dönemi pico ile gayet memnunum Hugh sepet de var. Kışın ise Pico'yu rafa kaldırıp Bianca ile devam ediyorum. Mobil için farklı pour cihazlar vs. aldım fakat epey zahmetli oldu bana. O yüzden Pixa niyetlendim. Kullanan da çok yok, yorumunuz yol gösterici oldu.
Tekrar gözden geçirip daha net karar veririm artık. Görüşmek dileğiyle tekrar teşekkürler 🙏
Bu arada kapsül denediniz mi ? Sanırım nespresso uyumlu. Nasıl performans ?
satışlar yeni yeni başladı. ben ön siparişe katılmıştım.şuan ara ara düşük de olsa stok giriliyor. malesef tr gönderim yok. fiyatına göre bence güzel cihaz. kapsül hiç denemedim. hep taze öğütüğüm kahveler kullandım. küçük bir çantaya(25x20) pixa ,değirmen, şarjlı, biraz çekirdek sığdı.
20250617_200142.jpg

@muratyilmaz Ali ex.de gözüküyor şuan İngiltere kargo niyetliyim. Bakalım daha netleşmedi kafamda. Videoları izliyorum hakikaten tamper işi vs facia olmuş 🤭
Starseeker da iyi cihaz ama su ısıtma yok yine iş yükü. Pixa daha ağır basıyor gibi

@muratyilmaz Ali ex.de gözüküyor şuan İngiltere kargo niyetliyim. Bakalım daha netleşmedi kafamda. Videoları izliyorum hakikaten tamper işi vs facia olmuş 🤭
Starseeker da iyi cihaz ama su ısıtma yok yine iş yükü. Pixa daha ağır basıyor gibi
Evet her şeyi içine sığdıracağız diye sallamasyon olmuş biraz. Şöyle bişey yaptım kendim. Gayet iyi oldu. İhtiyaç olursa stl dosyasını atarım.

Ekli dosyalar

• 20250720_033411.jpg
    20250720_033411.jpg
    157.6 KB · Görüntüleme: 61
merhabalar sizden rica edsem yollar mısınız stl dosyasını..veya cihaz sizde varsa yapıp yollama şansınız var mı

Benim cihaz da epey oldu geldi. Yeni başladım kullanmaya. Kapsül kahve birkaç kez yaptım gayet başarılı

istediğim tadı bulana kadar çok kapsül denemem gerekiyor galiba ..çok fazla çeşit var

kahve dünyası almıştım eh işte diyebilirim ama o kadar yani :) bu işin uzmanı galiba nesspresso o da pahalı ve çeşidi bol

Jacobs Lor serilere bakabilirsiniz. Evdeki kapsül makinasına kıyasla Pixa daha iyi çıktısı

lor çeşit de çok :) kapsül daha çok motosiklet ile seyahat esnasında kolaylık olsun diye tercih ediyorum ..evde ise çekirdek deniyorum ..onlara da yetişemiyorum zaten :) onlar da ayrı 1 dünya

lor çeşit de çok :) kapsül daha çok motosiklet ile seyahat esnasında kolaylık olsun diye tercih ediyorum ..evde ise çekirdek deniyorum ..onlara da yetişemiyorum zaten :) onlar da ayrı 1 dünya
Evde bianca kullandığımdan çok elim gitmiyor haliyle Pixa'ya. Dışarıda vs. kapsül büyük rahatlık oluyor.
Pico da var bende yaz dönem kullanıyorum. Pixa meraktayım öğütümle nasıl sonuçlar verecek ama bir başlayamadım.
Damaklar çok farklı elbette ama kapsül Lor genelde aldıklarım
10 supremo espresso için
7 splendente daha hafif içim espresso
8 profondo da lungo için

Evet her şeyi içine sığdıracağız diye sallamasyon olmuş biraz. Şöyle bişey yaptım kendim. Gayet iyi oldu. İhtiyaç olursa stl dosyasını atarım.
arkadaş yaptı ..teşekkürler
teşekkür ederim arkadaş yaptı sağolsun

Ekli dosyalar

• IMG-20251210-WA0006(1).jpg
    IMG-20251210-WA0006(1).jpg
    76.3 KB · Görüntüleme: 27
Geri