• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Pietro Grinder

Ben de beğenen taraftayım. Hele comandanteye göre çok önde. Seasoning ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Pirinç, elektrikli değirmenlerde temizlik amacıyla kullanılıyor ama hiç denemedim.
15-20 gr için ortalama ne kadar süre alıyor?
Bir de sanırım distribütör sayfasında probrew ve multipurpose olarak 2 farklı çeşit var.

15-20 gr için ortalama ne kadar süre alıyor?
Bir de sanırım distribütör sayfasında probrew ve multipurpose olarak 2 farklı çeşit var.
O biraz sizin kol kuvetinizle alakalı aslında:) 30-75 sn diyelim. Burdaki sıkıntı süreden çok arada kol takılıyormuş gibi oluyor o da sinir ediyor. Çeşitli yöntemler buluyorsun zamanla, ben masanın uç noktasına getirip üsten bastırınca çok problem yaşamıyorum ayrıca daha sonradan base çıkardılar onun da işe yaradığını söylüyorlar. Ben de M-Modal (PROBREWING) var, tüm yorumlarım bunun için geçerli.

O biraz sizin kol kuvetinizle alakalı aslında:) 30-75 sn diyelim. Burdaki sıkıntı süreden çok arada kol takılıyormuş gibi oluyor o da sinir ediyor. Çeşitli yöntemler buluyorsun zamanla, ben masanın uç noktasına getirip üsten bastırınca çok problem yaşamıyorum ayrıca daha sonradan base çıkardılar onun da işe yaradığını söylüyorlar. Ben de M-Modal (PROBREWING) var, tüm yorumlarım bunun için geçerli.
kol takılması sinir bozucudur gerçekten

Merhaba,

Bir sorum olacaktı. Pietro (veya ZP6), hangi çekirdek ile daha güzel performans gösteriyor?

Yani şöyle merak ediyorum : aldığınız çekirdeklerden (mesela aylık alımlardan kavurucudan) var mı yok Pietro ile olmadı, daha normal (toz üreten) bir değirmen ile demleyim düşünceniz oldu mu?

Teşekkür ederim

Edit : Emre bey, deneyebildiniz mi Pietro'yu?

Edit 2 : diğer arkadaşlar hala memnun musunuz? kullanmayı devam ediyor musunuz?

Son düzenleme:
Bu pietroyu deneyimleyebileceğimiz bir kahveci var mı istanbulda? Alasım var da, k-ultra da daha kullanışlı gözüküyor, kararsız kaldım.

Geri