• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Pesado (E61 Aksesuar) Leva Accent - Riga

Ürünün Fiyatı
1500₺

MasterDev

Yeni Üye
İsim
Haluk
Daha fazla  
İsim
Haluk
Espresso Makinesi
Lelit Bianca V3
Değirmen
Idose DF64
Kahve Arkadaşlığı İl
Istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Göktürk
Selamlar, yurtdışından aldığım pesado leva accent’leri sıfır olarak satıyorum, bunlardan 3 tane bianca (veya tüm e61 gruplarda) steam, water knobları ve shot başlatma kolu ucu için kullanacaktım, ancak knobları özel leva sistem olmadan kullanılmıyormuş hali ile 2’sini hiç kullanmadım boşa çıktı satıyorum, alacak olanların aklında olsun sadece resimdeki gibi valve kolu ucuna takabiliyorsunuz. Istanbul için elden teslim edebilirim. Fiyat tanesi 1750₺ olarak düşündüm iyi günler herkese.

Ekli dosyalar

• IMG_8862.jpeg
    IMG_8862.jpeg
    124.4 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_8861.jpeg
    IMG_8861.jpeg
    146 KB · Görüntüleme: 118
güvenilir satıcı.

Geri