• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Peraru Chocolate'tan Kahve Kulübüne Özel %15 İndirim

gergingörünüşlüadam

Barista
Editör
Merhaba arkadaşlar,

Geçtiğimiz hafta Peraru'ya gittiğimde kulübüzden bahsettim. Sağ olsunlar kahve kulübüne özel Ekim ayında geçerli %15 indirim tanımladılar

not: sınırlı stok sebebiyle bazı ürünler indirime dahil değilmiş.

İndirim kuponu:
View hidden content is available for registered users!

Kişisel deneyimimi de buraya yazdım:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Geçtiğimiz hafta Peraru'ya gittiğimde kulübüzden bahsettim. Sağ olsunlar kahve kulübüne özel Ekim ayında geçerli %15 indirim tanımladılar

İndirim kuponu:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Bu güzel oldu. Ben de bir alım yapmak istiyordum. Sütlü çikolatası da, bitteri de epey güzeldi. İndirim için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

not: sınırlı stok sebebiyle bazı ürünler indirime dahil değilmiş.

İndirim kuponu:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

tavsiyeniz var mıdır

Geri