• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Peakwater gri renk

Ürünün Fiyatı
700

RedRightHand

Barista
İsim
Berker
Daha fazla  
İsim
Berker
Kahve Arkadaşlığı İl
Kocaeli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Gölcük
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
İzmit
Merhaba peakwater surahimi satiyorum. Yanında 1 bitmiş 1 de yarım kullanılmış filtre ile beraber vereceğim. Bilmeyenler için bitmiş filtreyi gelburaya gondererek sonraki filtreyi %50 indirimli alabiliyorsunuz. Fotoğrafını çekmedim sıfırdan farksız almayı düşünen olursa detaylı atabilirim.

Fiyat:700

Merhaba peakwater surahimi satiyorum. Yanında 1 bitmiş 1 de yarım kullanılmış filtre ile beraber vereceğim. Bilmeyenler için bitmiş filtreyi gelburaya gondererek sonraki filtreyi %50 indirimli alabiliyorsunuz. Fotoğrafını çekmedim sıfırdan farksız almayı düşünen olursa detaylı atabilirim.

Fiyat:700
Olumlu bir düzeltme yapayım. peakwater60 kodu ile %60 indirimli alınabiliyor. Peak Water iyidir, candır. Alıcısına hayırlı olsun.

Olumlu bir düzeltme yapayım. peakwater60 kodu ile %60 indirimli alınabiliyor. Peak Water iyidir, candır. Alıcısına hayırlı olsun.
Katkınız için teşekkür ederim ben bilmiyordum :D E o zaman eski filtreyi göndermenin bir anlamı kalmadı mı acaba?

Bayram indirimiyle 600 güncel

Geri