Kokuyorum forumunda splitlere katılabilirsiniz.Önceki sayfaları okumaya üşendim arkadaşlar, evvelce yazıldıysa kusura bakmayın bir sorum olacak. Güvenilir dekant parfümleri nerden alıyorsunuz? Burda kendi dekant yapıp satan var mı?
yalnızca kokuyorum.net üzerinden alıyorum, muhakkak işini iyi yapan başka örnekler de vardır ama ben güvenemiyorumÖnceki sayfaları okumaya üşendim arkadaşlar, evvelce yazıldıysa kusura bakmayın bir sorum olacak. Güvenilir dekant parfümleri nerden alıyorsunuz? Burda kendi dekant yapıp satan var mı?
Güneş ışığına maruz kalmayan, saklama koşullarında ısı ve neme dikkat edilen bir parfüm (detaylarda nota, konsantrasyon vb de etkili olsa da) bozulmaz. Zaten bu yüzden parfüm meraklıları 20 yıllık batch peşinde koşup reformüle olmamış bir ürüne güncel fiyatının beş on misli ücret de ödeyebiliyor.Son 6 aydır sadece 2 parfüm kullanıyorum.
1.Narciso Rodriguez For Him Edp
2. Terre D'Hermes Edt
İki parfüm de genel olarak yaz-kış kullanılabilir bence, evde 3'ten fazla parfüm olmamasına dikkat ederim, parfüm de kahve gibi bayatlabiliyor, aldıklarım hep 100 ml olur genelde, dekant parfüm vs pek almam.