• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Parfüm - Fragrance

Önceki sayfaları okumaya üşendim arkadaşlar, evvelce yazıldıysa kusura bakmayın bir sorum olacak. Güvenilir dekant parfümleri nerden alıyorsunuz? Burda kendi dekant yapıp satan var mı?

Son 6 aydır sadece 2 parfüm kullanıyorum.

1.Narciso Rodriguez For Him Blue Noir Edp
2. Terre D'Hermes Edt

İki parfüm de genel olarak yaz-kış kullanılabilir bence, evde 3'ten fazla parfüm olmamasına dikkat ederim, parfüm de kahve gibi bayatlabiliyor, aldıklarım hep 100 ml olur genelde, dekant parfüm vs pek almam.

Önceki sayfaları okumaya üşendim arkadaşlar, evvelce yazıldıysa kusura bakmayın bir sorum olacak. Güvenilir dekant parfümleri nerden alıyorsunuz? Burda kendi dekant yapıp satan var mı?
Kokuyorum forumunda splitlere katılabilirsiniz.
Kokuguncesi Instagram sayfasında split günlerine katılabilirsiniz.
Splittubes Instagram sayfasında yayınlanan parfüm dekantlarını alabilirsiniz.
dekantparfum sitesinden dekant satın alabilirsiniz.

Son 6 aydır sadece 2 parfüm kullanıyorum.

1.Narciso Rodriguez For Him Edp
2. Terre D'Hermes Edt

İki parfüm de genel olarak yaz-kış kullanılabilir bence, evde 3'ten fazla parfüm olmamasına dikkat ederim, parfüm de kahve gibi bayatlabiliyor, aldıklarım hep 100 ml olur genelde, dekant parfüm vs pek almam.
Güneş ışığına maruz kalmayan, saklama koşullarında ısı ve neme dikkat edilen bir parfüm (detaylarda nota, konsantrasyon vb de etkili olsa da) bozulmaz. Zaten bu yüzden parfüm meraklıları 20 yıllık batch peşinde koşup reformüle olmamış bir ürüne güncel fiyatının beş on misli ücret de ödeyebiliyor.

Sevil'deydim bugün. Her şeyi kokladım ama hiçbir şey almadım, büyük ihtimal çalışanlar bana kuruldu. Koku hafızasını tazelemek istedim.

Dior, Armani, Dolce & Gabbana vs. markaların parfümleri bana böyle hissettiriyor;

46f51c28fa79189dfc5b3a2050d4126b.jpg

Tom Ford parfümleri ile çok fazla uyuşamasak da en azından ilginç şeyler yapıyorlar. Hepsinin arasında Hermes ve Issey Miyake parfümlerini ilgi çekici buldum. Hermes'i zaten çok seviyorum ama Issey Miyake fazla koklamamıştım. Le Sel D'issey dışında bütün çalışmaları beğendim diyebilirim.

Son düzenleme:
Bu sene soğuk havaların kazananı Van Cleef Arpels - Santal Blanc oldu. Mancera'dan Hindu Kush sevenleri tatmin edecek bir das parfum, bitkisel. Tom Ford Ombre Leather ise zirveden indi, şişe bitmedi ama bir daha yüzüne bakmam.

IMG_4887.jpeg

Sıcaklarda değişmeyen lezzet her zaman, hala Diptyque - orpheon

Bütün Hermes Terre versiyonlarını satın aldım. Sakin kafayla, detaylı karşılaştırma yapacağım yaz öncesi.

Hermes Terre d'Hermes
Hermes Terre d'Hermès Eau Givrée
Hermes Terre d'Hermes Pure Parfum
Hermes Terre d'Hermes Intense
Hermes Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver

Son düzenleme:
Geri