• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Parfüm - Fragrance

Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum; Sephora, Beymen ve Boyner'e gittim. Lakin orada test amaçlı biraz mırın kırın etseler de derime hem Elysium hem de Narcotique sıktım. Tester'lar dekant'tan aldıklarımdan daha uzun cildimde kaldı. Ama dediğiniz gibi yüksek performans değiller ise bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Kokulardan çok memnun kaldım bu arada, yaz için arada bir tazeleme yapılarak kullanılabilecek güzle kokular. Yorum yapan herkese teşekkürler ^^
Yazın performans istiyorsanız Hacivat ve vibrato bakabilirsiniz. Bir de Afnan yorumlarda yazmıştım fiyatı da çok ucuz.

Parfüm konusunda dinlendirme önemli bir faktör ve koku benzerliğinden tut kalıcılığa kadar bir çok şeye etki ediyor. Eğer dekant ile orijinal şişe parfüm arasında fark hissediyorsanız çok büyük ihtimalle dinlendirme faktöründen dolayıdır. Yani güvenilir bir yerden aldıysanız ve üsteki dediğim sorunlari yaşıyorsanız hemen sahte parfüm bu demeyin. Gelen orijinal parfümü bi 7-8 fis sıkıp bir ay karanlık, ışık ve ısı görmeyen bir yerde muhafaza etmek gerekiyor kokunun oturması için.

Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum; Sephora, Beymen ve Boyner'e gittim. Lakin orada test amaçlı biraz mırın kırın etseler de derime hem Elysium hem de Narcotique sıktım. Tester'lar dekant'tan aldıklarımdan daha uzun cildimde kaldı. Ama dediğiniz gibi yüksek performans değiller ise bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Kokulardan çok memnun kaldım bu arada, yaz için arada bir tazeleme yapılarak kullanılabilecek güzle kokular. Yorum yapan herkese teşekkürler ^^
Elysium orijinali alınacak bir parfüm değil, yayılım ve kalıcılık öyle düşük ki 2 saat sonra yanındaki kişi kokuyu alamıyor. Ben böyle parfümlere o paraları çok görüyorum

Afnan'ın Supremacy serisinden bir tek Collector's Edition yoktu bende. Siparişini geçtim. Dört mevsimlik ve silajı başarılı yorumları aldım çevremden. Bakalım bu sıcaklar için uygun mu değil mi. Aventus Absolu DNA'sına sahip deniliyor sıklıkla. Bende Absolu dekantı olacaktı, karşılaştırma yapacağım mutlaka.

Bu arada dekantparfum'den aldığım kokular geldi yaklaşık 1 haftadır deniyorum. Çok fazla sorun görünce olan bir kaçını Sephora'da denedim kokularla alakalı hiç bir fark almadım. Yalnız kalıcılıklar çok kötü. Hepsi nasıl kötü olabiliyor anlayamadım. Bu da kafada soruları oluşturuyor tabii.
Bunun sebebi atomizer farklılığı. Dekant şişelerin atomizerleri ortalama bir orjinal atomizerin 1/3’ü kadar spreyleme yapıyor. Dekant test ederken 2-3 fısı 1 fıs gibi hesaplamanız lazım. Ayrıca dekant şişeleri çok yüksek açıda spreyleme yaptığı için tene normalden daha yakın şekilde uygulamak gerekebiliyor.

Roja atomizerları da çok az spreyleme yapar. Roja Elysium Cologne atomizer farkını dikkate alarak kullanıldığında en kalıcı narenciye parfümlerinden biridir.

Roja atomizerları da çok az spreyleme yapar. Roja Elysium Cologne atomizer farkını dikkate alarak kullanıldığında en kalıcı narenciye parfümlerinden biridir.
hocam cologne performansı kötü ya. çok kötü değil de en kalıcı narenciye parfümlerinden demek imkansız. tek fısta 1ml sıksa belki olur. buna kalıcı dersek vibrato, tygar, mefistoya falan ne diyeceğiz?

Afnan'ın Supremacy serisinden bir tek Collector's Edition yoktu bende. Siparişini geçtim. Dört mevsimlik ve silajı başarılı yorumları aldım çevremden. Bakalım bu sıcaklar için uygun mu değil mi. Aventus Absolu DNA'sına sahip deniliyor sıklıkla. Bende Absolu dekantı olacaktı, karşılaştırma yapacağım mutlaka.
Açılışta sentetik ve bubble gum ağırlıklı. Kurumada ise ananas ön plana çıkıyor. Çoğunluk sevebilir ama bana basit ve fazla şekerli geldi. Collector's Edition Not Only Intense'ten daha fazla övülmüş global düzeyde fakat bence o daha karakterli bir parfüm. Ben bunu, hele ki bu sıcaklarda, asla kullanmam. Meyve ve şeker ağırlıklı ve bana göre berbat bir parfüm olan Kirke kadar kötü değil fakat yaş skalası olarak 20-30 yaş aralığına daha çok hitap eden bir şey çıkmış ortaya Collector's Edition'da. Özetle bana hitap etmedi.

afnan'i nereden aliyorsunu?

Ruxanparfum, safipasa
Safi paşa sitesine göz gezdiriyorum. Aqua di Gio profondo muadili olan lattafa Liam blue shine dikkatimi çekti. 1350tl nedense diğer muadil parfümcülere göre daha değerlendirilebilir gibi düşündürdü. Genel anlamda lattafa armaf beğeni toplayan muadil üreticiler gibi görüyorum. Sizin buradan alışveriş deneyiminiz nasıldı?

Mancera Cedrat Boise aldım. 20 ml'sini dekant olarak verebilirim isteyen olursa.

Sıcaklarda güzel gitti narenciyeli fresh fresh.
Bvlgari Man - Wood Neroli

1752742545938.png

normalde hiç tercih etmediğim ve pek sıcak bakmadığım layering işi yaz için bu aralar favorim oldu.

L'artisan parfumeur-a fleur de peche
+
Atelier rebul-parfum artisanal 7

2:1 oran, acaip birşey oldu çıktı.

Bu Lattafa işi yüzünden safipasa sitesine baktım uniSEX kısmında sex yazmışlar ve bir kadın ile erkek gereğinden fazla yakın şekilde parfüm şişesi tutuyor. Aman dikkat edin.

1752828349758.png

Ayrıca ben Givenchy Play Intense bulamıyorum. Esansı bile çok mutlu ediyor. Sanırım üretimden kalkmış. Buna en yakın parfüm ile ilgili bilgisi olan varsa mutlaka haber etsin.

Bu Lattafa işi yüzünden safipasa sitesine baktım uniSEX kısmında sex yazmışlar ve bir kadın ile erkek gereğinden fazla yakın şekilde parfüm şişesi tutuyor. Aman dikkat edin.

Ekli dosyayı görüntüle 39649

Ayrıca ben Givenchy Play Intense bulamıyorum. Esansı bile çok mutlu ediyor. Sanırım üretimden kalkmış. Buna en yakın parfüm ile ilgili bilgisi olan varsa mutlaka haber etsin.
Salvatore Ferragamo Uomo Signature bir tık yakın diyebiliriz. Yazın bayar bunlar ama.

Geri