• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Parfüm - Fragrance

Ya memleketin online marketlerinde AÇIK AÇIK KAÇAK ÜRÜN satışına izin vermek kadar iğrenç ve rahatsız edici bir şey yok. Fiyat farklarını göze alıp aman gidelim de beymenden boynerden alalım diye düşünmek zorunda olmak çok rahatsız edici.
Beymen satsa da alabilsek ama yok işte. 😀 Şimdi Asad kendi mağazasında 1000TL(AED100), Amerikan mağazasında 1400TL($36). Burada kesin 2000 falan olması gerekir. Oradan yapın hesabı.

Ocak dışı ilan edilir miyiz bilmem ama yazın ferah ferah sıkmak için Versace Eros Energy aldım. Bence parfüm iki şeyden kaybediyor, biri isim, ama şunu söyleyebilirim ki orijinal Eros ile hiçbir alakası yok. İkincisi, derinlik ve kompleksite arayanları üzer. Ben zaten üretimi biten Bvlgari Amara yerine koyacak aynı tarz parfüm aradığımdan sadece portakal kokmak hoşuma gitti. Bakalım ilerideki günlerde nasıl açılacak...

1000059868.jpg

Beymen’de +20k olan Creed Centaurus IGA Duty Free’de 270€ az çok bütün ürünlerde oynama oluyor ama bunu vergi navlun kıl tüy ile açıklama durumu yok sanırım.

Yaz için parfüm önerileriniz neler tam olarak? Fiyat sınırlamam yok. Yok dememin nedeni; önce deneyip bakmak.Eğer beğenirsem ve çok pahalı olursa da başka türlü çözmeye çalışırım(yurtdışı, duty free vb denk gelirse tabi). Dior savuage çok beğendiğim bir parfüm ama elim o parayı vermeye gitmiyor. Tabi her an da gidebilir :) Bu arada kalıcılık benim için önemlidir. Uzun saatler gitmesini arzu ederim herkes gibi.

Yaz için parfüm önerileriniz neler tam olarak? Fiyat sınırlamam yok. Yok dememin nedeni; önce deneyip bakmak.Eğer beğenirsem ve çok pahalı olursa da başka türlü çözmeye çalışırım(yurtdışı, duty free vb denk gelirse tabi). Dior savuage çok beğendiğim bir parfüm ama elim o parayı vermeye gitmiyor. Tabi her an da gidebilir :) Bu arada kalıcılık benim için önemlidir. Uzun saatler gitmesini arzu ederim herkes gibi.
4000TL Sauvage çok geliyorsa mecbur muadil yöneleceksiniz. Sizin için fiyatlara şöyle bir bakındım da, zor. @onurcoskun size Aurora'dan bir şeyler önerebilir. :)

Hocam 4000₺ bulsam bunu alırım tabi:)

200ml için, eğer gerçekten çok seviyorsanız bu para verilebilir. Ben 60'lığın fiyatını baz aldım. 2000 fıstan bahsediyoruz.

Olmadı Berkay Fragrance muadil marka videolarından birkaç tanesine bakıp oralardan alabilirsiniz.

Ben onun yönlendirmesiyle Aos İlm-i Kimya(Imagination) ve Van der Waals(L'Immensite) aldım, memnunum.
Ben aldıktan sonra zam yemiş.

Fiyat sınırlamanız yoksa Xerjoff Torino 21 öneririm. Yaz için çok başarılı bir parfümdür. Nane notası en sıcak günlerde bile ferahlatır. Ferahlık için narenciyenin şart olmadığını kanıtlayan parfümlerden. Silajı da fena değildir.

Daha uygun fiyatlı bir şeyler olsun derseniz Mancera Cedrat Boise Intense olabilir. Dört mevsim kullanılabilir. Intense olmayan versiyonunun son batchleri kalıcılık ve yayılım konusunda rezalet durumda, reformüle oldu. Odunsu olup da kışlık olmayan, gayet maskülen ve yazın sıkılabilir bir şey arayanlara öneririm. Sauvage'dan çok daha kaliteli kokuyor. Bende bir de Mancera Amberful var, kocaman şişe öyle yatıyor seveni çok bana uymadı dört beş fıs sıktım sadece, belki size uyar. Ona da bakabilirsiniz, notalarına bakıp da yakınmış demeyin alakaları yok bu iki kokunun. Amberful'da maskülenlik falan yok, unisex bir koku, kalıcılığı ise daha başarılı.

Son düzenleme:
10’da 1’i fiyatına Dior Sauvage ☺️

Aurora. Co Aurora.Co Erkek Parfüm No:403 Extraıt De Parfum

Dior savuage çok beğendiğim bir parfüm ama elim o parayı vermeye gitmiyor.

Listeden bakabilirsiniz. Ben burdan başka yerden parfüm almıyorum. Hepsi yüksek orijinal esansa sahip kokulardır.

Yaz için önerilerim;
Channel Blue De Channel ( kod 406)
Creed Aventus ( şu an kullanıyorum gelen geçen soruyor siz burdan geçtiniz parfümünüz ne diyor) kod 404
Versace Eros( kod 408)
Hermes Terre D’Hermes yaz kış kullanıyorum favorim( kod 407)

Tüm parfümlerin kalıcılığı yüksek 3 gün sonra bile tişörtte halen kokusu kalıyor.

Hocam 4000₺ bulsam bunu alırım tabi:) O fiyata ancak 50-60ml olanlar var sanırım.

Tüm parfümlerin kalıcılığı yüksek 3 gün sonra bile tişörtte halen kokusu kalıyor.

Bu iki meseleyi de bence ele almak lazım. Eskiden ben de 100ml ve üstü almaya çalışırdım hep ama farkettim ki sıkılıyorum, bu kadarına gerek kalmıyor. Belli bir yerden sonra parfüm keyif vermemeye başlıyor. artık alternatifi yoksa ya da çok çok beğenmediysem 50-60mlnin üzerine çıkmamaya çalışıyorum.

Kalıcılık meselesi de ayrı birşey. Eğer biraz parfüm envanteriniz genişse ya da genişleyince gerçekten aynı parfümü 3 gün boyunca kokmak ister misiniz?
Şahsen ben istemem. Ha tabi 4-5 saat de olmasın kalıcılık, ama bana 7-12 civarı olanlar yetiyor da artıyor bile.
bir de zaten parfüm sentetik olmayan kumaşlarda otomatikman daha çok kalıyor. Tende 4 saat duran pamuklu tişörtte 7yi bulabiliyor.

Listeden bakabilirsiniz. Ben burdan başka yerden parfüm almıyorum. Hepsi yüksek orijinal esansa sahip kokulardır.

Yaz için önerilerim;
Channel Blue De Channel ( kod 406)
Creed Aventus ( şu an kullanıyorum gelen geçen soruyor siz burdan geçtiniz parfümünüz ne diyor) kod 404
Versace Eros( kod 408)
Hermes Terre D’Hermes yaz kış kullanıyorum favorim( kod 407)

Creed bugün geldi. Çok iyi kokuyor gerçekten. İlk koklayanda şaşkınlığa yol açtı. Bu arada orijinal Creed koklamadım ama çok iyi bir yazlık koku bu almış alduğum. Kalıcılık kısmına süreç içinde bakacağım ama teşekkür ederim öneriniz için. Memnuniyetle başladı deneyimim

Güzel günlerde keyifle sıkın hocam ben çok memnunum. 😇
Creed bugün geldi. Çok iyi kokuyor gerçekten. İlk koklayanda şaşkınlığa yol açtı. Bu arada orijinal Creed koklamadım ama çok iyi bir yazlık koku bu almış alduğum. Kalıcılık kısmına süreç içinde bakacağım ama teşekkür ederim öneriniz için. Memnuniyetle başladı deneyimim

Bunu sormuştum sanırım orijinal ürünlerin muadili olarak isim belirtilirse telif sebebi olabiliyormuş. Hepsiburada da bundan daha fazla kâr talep ettiği için muadil ismi yazamıyor arkadaş. Açıkçası tanıdığım birisi olduğu için ve kendim de sürekli kullandığım için ürünlerin kodlarını bana söyledi ben de sizlere seve seve iletiyorum. Umarım herkesin hoşuna gider arkadaşlar. 😇
@onurcoskun Keşke parfümlerin nelerin muadilleri olduklarını yazsalar. Siz bize iletiyorsunuz birkaçını ne güzel ama böyle alışveriş yapmak güç.

Geri